Nordvik og Ringer i Vannet går sammen

Nordvik Gruppen AS signerte nylig konsernavtale med Ringer i Vannet og sammen skal vi arbeide for at mennesker som har havnet utenfor arbeidslivet skal få en ny mulighet.

#205

Fra venstre: Christian Nordvik fra Nordvik Gruppen, Roger Strand og Janne Krohn-Hansen fra Ringer i Vannet.

Publisert 22.12.16

Ringer i vannet

Ringer i Vannet hjelper NHOs medlemsbedrifter med rekruttering av arbeidskraft. De tar utgangspunkt i arbeidsgivers behov for arbeidskraft, finner den riktige kandidaten og åpner for en praksisperiode uten arbeidsgiveransvar. Målet er fast ansettelse og flere tilbake i arbeidslivet.

Samfunnsansvar er et av våre visjon områder, og vi er veldig glade for å samarbeide med Ringer i Vannet. Vi opplever at det finnes mange dyktige og ressurssterke mennesker der ute som kan gjøre en stor forskjell hvis de bare får muligheten til å prøve seg. I tillegg ser vi at et rekrutteringsarbeid som legger vekt på god oppfølging og tilrettelegging er vinn-vinn for alle involverte.

Det er allerede rekruttert flere medarbeidere gjennom prosjektet, og vi ser frem til et givende samarbeid i tiden som kommer. 

Om Toyota Nordvik:

Toyota Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Brønnøysund, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Les mer om bedriften