• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Torsdag og fredag 25. og 26. mai arrangerer Visit Vestfold "Turist i eget fylke". Benytt gode tilbud og oppdag eget fylke du også!
  Tips til fridagen og helgen
  22. mai 2017

  Torsdag og fredag 25. og 26. mai arrangerer Visit Vestfold "Turist i eget fylke". Benytt gode tilbud og oppdag eget fylke du også!

 • NHO Vestfold og LO i Vestfold inviterer til konferanse 30. mai om det viktige partssamarbeidet mellom arbeidsgivere, arbeidstakere og offentlig sektor. Dette er et sterkt grunnlag for at vi har et godt, trygt og seriøst arbeidsliv.
  Sammen om et seriøst arbeidsliv
  5. mai 2017

  NHO Vestfold og LO i Vestfold inviterer til konferanse 30. mai om det viktige partssamarbeidet mellom arbeidsgivere, arbeidstakere og offentlig sektor. Dette er et sterkt grunnlag for at vi har et godt, trygt og seriøst arbeidsliv.

 • NHO Pensjon har det beste fra to verdener, er forståelig, enkelt og forutsigbart. Kan du nok om datasikkerhet? kjenner du risikoen?
  NHO Morgenkaffe på Bølgen
  3. mai 2017

  NHO Pensjon har det beste fra to verdener, er forståelig, enkelt og forutsigbart. Kan du nok om datasikkerhet? kjenner du risikoen?

 • Bygg- og anleggsplasser bruker hovedsakelig fossil energi. En rekke offentlige utbyggere står nå samlet og stiller krav til utslippsfrie bygg- og anleggsplasser. For å realisere dette må det legges til rette for et utviklingsløp og dialog mellom offentlige virksomheter som sitter på behovene og markedsaktører som sitter på løsningene.
  Utslippsfrie bygg- og anleggsplasser
  2. mai 2017

  Bygg- og anleggsplasser bruker hovedsakelig fossil energi. En rekke offentlige utbyggere står nå samlet og stiller krav til utslippsfrie bygg- og anleggsplasser. For å realisere dette må det legges til rette for et utviklingsløp og dialog mellom offentlige virksomheter som sitter på behovene og markedsaktører som sitter på løsningene.

 • Uansett hva resultatet blir etter valget den 11. september er det viktig at politikerne har møtt de som eier, leder og jobber i bedrifter og virksomheter i Vestfold.
 • Alle videregående skoler har elever som trenger praksisplass ca. en dag i uken. Vi er så heldige å ha Victoria fra administrasjon- og kontorfaget.
  Vi har praksiselev, har du?
  20. april 2017

  Alle videregående skoler har elever som trenger praksisplass ca. en dag i uken. Vi er så heldige å ha Victoria fra administrasjon- og kontorfaget.

 • Ikke gå glipp av årets hyggeligste happening for Vestfold-bedrifter! I år drar vi til Holmestrand 8. juni.
 • Hvordan kan vi levere tjenesten "elektronisk medisineringsstøtte - fra apotek til mage" på nye måter i framtida? Dette var tema da nærmere 70 deltakere fra leverandører og kommuner nylig møttes på dialogkonferanse.
  Fra apotek til mage
  18. april 2017

  Hvordan kan vi levere tjenesten "elektronisk medisineringsstøtte - fra apotek til mage" på nye måter i framtida? Dette var tema da nærmere 70 deltakere fra leverandører og kommuner nylig møttes på dialogkonferanse.

 • Jernbaneutbygging engasjerer Vestfoldsamfunnet sterkt, og NHO Vestfold er svært opptatt av mulighetene et ferdig utbygget Intercity gir for å utvikle ett bo- og arbeidsmarked i regionen. Onsdag 12. april er frist for innsending av høringsuttalelse til Bane NORs planprogram for dobbeltspor Tønsberg - Larvik Intercity Vestfoldbanen, og her følger NHO Vestfolds høringsbrev.
  Dobbeltspor Intercity; NHO Vestfolds høringsuttalelse
  11. april 2017

  Jernbaneutbygging engasjerer Vestfoldsamfunnet sterkt, og NHO Vestfold er svært opptatt av mulighetene et ferdig utbygget Intercity gir for å utvikle ett bo- og arbeidsmarked i regionen. Onsdag 12. april er frist for innsending av høringsuttalelse til Bane NORs planprogram for dobbeltspor Tønsberg - Larvik Intercity Vestfoldbanen, og her følger NHO Vestfolds høringsbrev.

Aktuelt

Kontakt

Kristin Saga

Regiondirektør

NHO Vestfold

kristin.saga@nho.no
Telefon
90181077
Jon Grimsgaard

Bedriftsrådgiver

NHO Vestfold

jon.grimsgaard@nho.no
Telefon
92287375
Vivil Hunding Strømme

Rådgiver

NHO Vestfold

vivil.hunding.stromme@nho.no
Mobil
95936337