• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Innspill til konkrete grep den enkelte kommune kan ta for å få til de gode, klimasmarte og innovative løsningene i ulike byggeprosesser i regi av kommunene var den «grønne tråden» gjennom konferansen «Grønt byggskifte«, i regi av Østlandssamarbeidet, Osloregionen og Nasjonalt program for leverandørutvikling.
  Grønt byggskifte på gang
  29. mars 2017

  Innspill til konkrete grep den enkelte kommune kan ta for å få til de gode, klimasmarte og innovative løsningene i ulike byggeprosesser i regi av kommunene var den «grønne tråden» gjennom konferansen «Grønt byggskifte«, i regi av Østlandssamarbeidet, Osloregionen og Nasjonalt program for leverandørutvikling.

 • Å jobbe sammen om å løse utfordringer er smart og helt nødvendig for at alle ikke skal behøve «å finne opp hjulet på nytt hver gang.»
 • Rett Bemanning i NHO Service har lyst til å rette en ekstra oppmerksomhet mot alle kvinnelige ansatte som hver dag er ute og representerer bedriften på en god måte.
  Katrine stortrives som billakkerer
  7. mars 2017

  Rett Bemanning i NHO Service har lyst til å rette en ekstra oppmerksomhet mot alle kvinnelige ansatte som hver dag er ute og representerer bedriften på en god måte.

 • Mange kommuner er i prosess med å anskaffe nye digitale løsninger for skoler og barnehager. Gjennom dialog med markedet har det kommet frem behov for en felles kommunal referansearkitektur som kommuner i Norge kan bruke for nye anskaffelser/digitalisering av sektoren. Nasjonalt program for leverandørutvikling inviterer nå til et samarbeidsmøte med kommuner som skal anskaffe digitale løsninger for oppvekstsektoren.
  Vurderer din kommune å anskaffe digitale løsninger for oppvekstsektoren?
  Invitasjon til samarbeidsmøte - 6. februar 2017

  Mange kommuner er i prosess med å anskaffe nye digitale løsninger for skoler og barnehager. Gjennom dialog med markedet har det kommet frem behov for en felles kommunal referansearkitektur som kommuner i Norge kan bruke for nye anskaffelser/digitalisering av sektoren. Nasjonalt program for leverandørutvikling inviterer nå til et samarbeidsmøte med kommuner som skal anskaffe digitale løsninger for oppvekstsektoren.

 • Bygg står for en tredel av alle klimagassutslipp. Som store bestillere av bygg kan kommuner og fylkeskommuner, i samarbeid med næringslivet, derfor ta en lederrolle i et grønt byggskifte. Finn ut hvordan på konferansen 28.mars på Thon Hotell Gardermoen.
  Grønt byggskifte Bærekraft - Innovasjon - Næringsutvikling
  Konferanse - 30. januar 2017

  Bygg står for en tredel av alle klimagassutslipp. Som store bestillere av bygg kan kommuner og fylkeskommuner, i samarbeid med næringslivet, derfor ta en lederrolle i et grønt byggskifte. Finn ut hvordan på konferansen 28.mars på Thon Hotell Gardermoen.

 • Her er en nettsiden som gjør det enkelt å finne ledige lærlinger og kontaktpersoner.
  Finn lærling
  16. januar 2017

  Her er årets søkere til læreplass

 • Det er jul, og da er det lov å drømme om å få det man ønsker seg, er det ikke? Vi drømmer om at flere skal forstå hva norsk næringsliv faktisk handler om og i større grad verdsetter det norske bedrifter bidrar med.
  Dette ønsker vi oss til jul!
  21. desember 2016

  Det er jul, og da er det lov å drømme om å få det man ønsker seg, er det ikke? Vi drømmer om at flere skal forstå hva norsk næringsliv faktisk handler om og i større grad verdsetter det norske bedrifter bidrar med.

 • Fylkestinget har behandlet budsjett 2017 og økonomiplan 2017-2020, og det lover godt for opplæring i bedrift
 • Har du ideer som kan bedre bruken av Drammensbadet for både gjester og ansatte? Bli med på dialogkonferanse 18. januar 2017.

Aktuelt

Kontakt

Kristin Saga

Regiondirektør

NHO Vestfold

kristin.saga@nho.no
Telefon
90181077
Jon Grimsgaard

Bedriftsrådgiver

NHO Vestfold

jon.grimsgaard@nho.no
Telefon
92287375
Vivil Hunding Strømme

Rådgiver

NHO Vestfold

vivil.hunding.stromme@nho.no
Mobil
95936337