• NHO Kurs: Lær av våre eksperter

  Se kurs på Arbinn

  NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Verdien av samarbeid
  15. mars 2018

  Onsdag 14. mars avviklet NHO Vestfold og Telemark "Verdien av arbeid", den første årskonferansen som sammenslått regionskontor

 • Hvordan bli verdensledende? Det var spørsmålet Powered by Telemark og NHO stilte da grønn industri sto på dagsordenen fredag.
 • Under fanen "Jobbskaperne" ønsker vi å løfte frem bedrifter som skaper arbeidsplasser, velferd og gode lokalmiljøer i Vestfold og Telemark. Først ut er «HR-huset Fønix»
  Jobbskaperne
  28. januar 2018

  Under fanen "Jobbskaperne" ønsker vi å løfte frem bedrifter som skaper arbeidsplasser, velferd og gode lokalmiljøer i Vestfold og Telemark. Først ut er «HR-huset Fønix»

 • 27. februar 2018 på Bølgen i Larvik
 • På den regionale konferansen «Energismarte bygg» i Buskerud, Telemark og Vestfold 11.januar, ble lupen satt på de nyeste, bærekraftige, tekniske og økonomiske, gode energiløsningene. Som medarrangør av konferansen hadde Nasjonalt program for leverandørutvikling et mål om å spre informasjon om mulighetene som finnes i bruk av innovative anskaffelser i regionen. Muligheter til å skape bedre, bærekraftige bygg med lavt energibruk og god økonomi, samt bidra til innovative, regionale leverandører og lokal verdiskaping.
  Hvordan gjør vi dagens eksisterende og nye bygg energismarte for framtida?
  16. januar 2018

  På den regionale konferansen «Energismarte bygg» i Buskerud, Telemark og Vestfold 11.januar, ble lupen satt på de nyeste, bærekraftige, tekniske og økonomiske, gode energiløsningene. Som medarrangør av konferansen hadde Nasjonalt program for leverandørutvikling et mål om å spre informasjon om mulighetene som finnes i bruk av innovative anskaffelser i regionen. Muligheter til å skape bedre, bærekraftige bygg med lavt energibruk og god økonomi, samt bidra til innovative, regionale leverandører og lokal verdiskaping.

 • Nasjonalt program for leverandørutvikling har de siste årene lagt mye innsats i å få offentlige virksomheter til å samarbeide om innovative anskaffelser på områder der de har samme behov. Vi er derfor veldig fornøyde, og mektig imponerte over Larvik kommune som leder an når 29 kommuner på nyåret lyser ut en felles innovativ anskaffelse av elektronisk medisineringsstøtte. Fellesanskaffelsen er den største i Leverandørutviklingsprogrammets historie.
  Velferdsteknologi fra pilot til skala – nå løsner det!
  3. januar 2018

  Nasjonalt program for leverandørutvikling har de siste årene lagt mye innsats i å få offentlige virksomheter til å samarbeide om innovative anskaffelser på områder der de har samme behov. Vi er derfor veldig fornøyde, og mektig imponerte over Larvik kommune som leder an når 29 kommuner på nyåret lyser ut en felles innovativ anskaffelse av elektronisk medisineringsstøtte. Fellesanskaffelsen er den største i Leverandørutviklingsprogrammets historie.

 • Etter sterk oppgang i markeds-tilfredsheten gjennom fjoråret, fortsatte oppgangen for Vestfoldbedriftene i 2017, og tilfredsheten har holdt seg på høyt nivå
  Vestfoldbedriftene positive
  11. desember 2017

  Etter sterk oppgang i markeds-tilfredsheten gjennom fjoråret, fortsatte oppgangen for Vestfoldbedriftene i 2017, og tilfredsheten har holdt seg på høyt nivå

 • Se line-up og tenk nytt

Aktuelt

Kontakt

Kristin Saga

Regiondirektør

NHO Vestfold og Telemark

kristin.saga@nho.no
Telefon
90181077
Vivil Hunding Strømme

Rådgiver

NHO Vestfold og Telemark

vivil.hunding.stromme@nho.no
Mobil
95936337
Helene Marie Naper

Advokat

NHO Vestfold og Telemark

helene.naper@nho.no
Telefon
41034734
Hege Pflug

Rådgiver

NHO Vestfold og Telemark

hege.pflug@nho.no
Mobil
47648252
Nikolai Boye

Regiondirektør

NHO Vestfold og Telemark

nikolai.boye@nho.no
Telefon
90968986