• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Unn deg koselig lesing om Kari Bakke og hennes unike hotell i Husøysundet
 • ... til en av disse, som har fullført skolen og er supermotiverte for læreplass etter ferien.  Finnes det bedrift- og virksomhetsledere der ute som vil komme i gang som lærebedrift mon tro?
  Håper du har plass...
  Samfunnskontrakten - 5. juli 2017

  ... til en av disse, som har fullført skolen og er supermotiverte for læreplass etter ferien.  Finnes det bedrift- og virksomhetsledere der ute som vil komme i gang som lærebedrift mon tro?

 • Christine Korme, direktør for digitalisering og fornying i vår landsforening Abelia, og Vivil Hunding Strømme i NHO Vestfold, besøkte fredag i forrige uke gründerhuset «Hi5» på Nøtterøy. Her møtte vi ledende disruptør,  administrerende disruptør og teknisk disruptør i bedriften Innovasjonskontoret!
  Nye medlemsbedrifter kanskje?
  1. juli 2017

  Christine Korme, direktør for digitalisering og fornying i vår landsforening Abelia, og Vivil Hunding Strømme i NHO Vestfold, besøkte fredag i forrige uke gründerhuset «Hi5» på Nøtterøy. Her møtte vi ledende disruptør,  administrerende disruptør og teknisk disruptør i bedriften Innovasjonskontoret!

 • Vestfold fylkeskommune har ambisjon om å bli ett av de grønneste fylkene i Norge. De tror lokal energiproduksjon, distribusjon, lagring og forflytning av energi kan være en både økonomisk, miljøvennlig og fremtidsrettet løsning. De ønsker derfor å etablere «energifabrikker» på Fylkeshuset i Tønsberg og på Færder videregående skole. Nå tar de i bruk innovativ anskaffelse som metode og spør markedet om mulige fremtidsrettede løsninger som kan dekke deres behov.
  "Energifabrikker" i støpeskjeen
  30. juni 2017

  Vestfold fylkeskommune har ambisjon om å bli ett av de grønneste fylkene i Norge. De tror lokal energiproduksjon, distribusjon, lagring og forflytning av energi kan være en både økonomisk, miljøvennlig og fremtidsrettet løsning. De ønsker derfor å etablere «energifabrikker» på Fylkeshuset i Tønsberg og på Færder videregående skole. Nå tar de i bruk innovativ anskaffelse som metode og spør markedet om mulige fremtidsrettede løsninger som kan dekke deres behov.

 • Hvor mange elevplasser bidrar din bedrift til? Hvor mange meter vei? Nå kan du beregne samfunnsbidraget fra din bedrift.
 • Livsløpskostnadene på anskaffelsene våre blir lavere når vi stiller krav, sier kommunalsjef Geir Kjellsen. Horten Kommune kjøper inn for mellom 200 og 300 millioner kroner årlig.
  Det lønner seg å stille krav
  26. juni 2017

  Livsløpskostnadene på anskaffelsene våre blir lavere når vi stiller krav, sier kommunalsjef Geir Kjellsen. Horten Kommune kjøper inn for mellom 200 og 300 millioner kroner årlig.

 • Det var en meget stolt hotelldirektør som mottok den gjeve prisen på næringslivets sommerfest i Holmestrand.
 • Larvikbanken inviterer til sitt årlige innovasjonsseminar torsdag 7. september i kulturhuset Bølgen i Larvik.
 • En vellykket morgenkaffe på Bølgen. Tema var pensjon og datasikkerhet. Og en overraskelse til slutt: En guidet tur med Vebjørn Sand i sin nye utstilling på Bølgen.
  NHO Morgenkaffe på Bølgen
  2. juni 2017

  En vellykket morgenkaffe på Bølgen. Tema var pensjon og datasikkerhet. Og en overraskelse til slutt: En guidet tur med Vebjørn Sand i sin nye utstilling på Bølgen.

Aktuelt

Komplett tar en Amazon
14. juli 2017

Komplett har åpnet døren for andre nettbutikker, som nå kan selge sine produkter side om side med Kompletts egne kategorier til nettbutikkens 650.000 kunder.

Kontakt

Kristin Saga

Regiondirektør

NHO Vestfold

kristin.saga@nho.no
Telefon
90181077
Jon Grimsgaard

Bedriftsrådgiver

NHO Vestfold

jon.grimsgaard@nho.no
Telefon
92287375
Vivil Hunding Strømme

Rådgiver

NHO Vestfold

vivil.hunding.stromme@nho.no
Mobil
95936337