• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Her er en nettsiden som gjør det enkelt å finne ledige lærlinger og kontaktpersoner.
  Finn lærling
  16. januar 2017

  Her er årets søkere til læreplass

 • Det er jul, og da er det lov å drømme om å få det man ønsker seg, er det ikke? Vi drømmer om at flere skal forstå hva norsk næringsliv faktisk handler om og i større grad verdsetter det norske bedrifter bidrar med.
  Dette ønsker vi oss til jul!
  21. desember 2016

  Det er jul, og da er det lov å drømme om å få det man ønsker seg, er det ikke? Vi drømmer om at flere skal forstå hva norsk næringsliv faktisk handler om og i større grad verdsetter det norske bedrifter bidrar med.

 • Fylkestinget har behandlet budsjett 2017 og økonomiplan 2017-2020, og det lover godt for opplæring i bedrift
 • Har du ideer som kan bedre bruken av Drammensbadet for både gjester og ansatte? Bli med på dialogkonferanse 18. januar 2017.
 • Åpning av markedsmuligheter for klima- og miljøvennlige, autonome passasjerferger
med utgangspunkt i fergeløsning mellom Husøy og Husvik i Tønsberg kommune er temaet når Tønsberg kommune, i samarbeid med Nasjonalt program for leverandørutvikling og Norsk Forum for Autonome Skip, inviterer til dialogkonferanse 9.des i Næringslivets Hus.
  Åpning av markedsmuligheter for klima- og miljøvennlige, autonome passasjerferger
  7. november 2016

  Åpning av markedsmuligheter for klima- og miljøvennlige, autonome passasjerferger med utgangspunkt i fergeløsning mellom Husøy og Husvik i Tønsberg kommune er temaet når Tønsberg kommune, i samarbeid med Nasjonalt program for leverandørutvikling og Norsk Forum for Autonome Skip, inviterer til dialogkonferanse 9.des i Næringslivets Hus.

 • Nytt regelverk og mer innovasjon i offentlige anskaffelser var tema da bortimot 100 deltagere fra næringslivet deltok på miniseminar i Drammen. På tilsvarende arrangement i Sandefjord og Porsgrunn samme uke deltok det henholdsvis i overkant av 50 og 40 bedrifter. Og utfra tilbakemeldingene, fikk de matnyttig informasjon.
  Innovative offentlige innkjøp
  4. november 2016

  Nytt regelverk og mer innovasjon i offentlige anskaffelser var tema da bortimot 100 deltagere fra næringslivet deltok på miniseminar i Drammen. På tilsvarende arrangement i Sandefjord og Porsgrunn samme uke deltok det henholdsvis i overkant av 50 og 40 bedrifter. Og utfra tilbakemeldingene, fikk de matnyttig informasjon.

 • Det er et samarbeid mellom offentlig sektor og næringslivet for å komme dette til livs. Konferansen 17. november 2016 viser hva som er gjort og hva som skal gjøres!
  Arbeidslivskriminalitet i byggebransjen
  19. oktober 2016

  Det er et samarbeid mellom offentlig sektor og næringslivet for å komme dette til livs. Konferansen 17. november 2016 viser hva som er gjort og hva som skal gjøres!

 • For å gi deg lettere tilgang til informasjon om arbeidsrett og HMS-spørsmål, har NHO-felleskapet laget en ny nettjeneste – arbinn.no.
 • Nytt regelverk trer i kraft 1. januar 2017 – hva betyr det for deg som leverandør?

Aktuelt

Kontakt

Kristin Saga

Regiondirektør

NHO Vestfold

kristin.saga@nho.no
Telefon
90181077
Jon Grimsgaard

Bedriftsrådgiver

NHO Vestfold

jon.grimsgaard@nho.no
Telefon
92287375
Vivil Hunding Strømme

Rådgiver

NHO Vestfold

vivil.hunding.stromme@nho.no
Mobil
95936337