Advokathjelp

Helene Marie Naper er NHO Vestfold og Telemarks egen advokat. Hun er ikke mer enn en telefon eller e-post unna når våre medlemsbedrifter har behov for snarlig advokathjelp.

Publisert 16.01.18

Vestfold og Telemark

Helene og NHO tilbyr jurdisk bistand innenfor det arbeidsrettslige området som tariff, arbeidsmiljølov, ansettelse, ferielov, sykelønn, pensjon, mm. Naper holder også kurs og seminarer og/eller faglige foredrag etter avtale. Dette gjelder arbeidsrettslige tema, HMS og lønns- og arbeidsvilkår. Det er mulig å bli med i hennes HR-nettverk. 

Mange bedrifter har hatt stor nytte av advokatbistand fra NHO f.eks i vanskelige personalsaker, oppsigelser og avskjedssaker. 

Advokathjelpen er dekket av medlemskontingenten. Dersom det er nødvendig med prosedyre i forbindelse med oppsigelse eller avskjedssaker vil bedriften bli belastet med en egenandel.

Andre advokattjenester

NHO har fremforhandlet en gunstig avtale Eurojuris. Avtalen  gir medlemsbedriftene èn gratis rådgivningstime og 15 prosent rabatt på juridiske tjenester som ikke er dekket gjennom NHO-medlemsskapet. 

Kontakt oss

Helene Marie Naper

Advokat

NHO Vestfold og Telemark

helene.naper@nho.no
Mobil
41034734