NHO Abelia har HR-kurs i Sandefjord

Den 25. mai 2018 trer EUs personvernforordning (GDPR) i kraft i EU og Norge, noe som innebærer en betydelig revisjon av nåværende regler overfor ansatte. Velkommen til vårt fagnettverk for HR og arbeidsrett.

Abelias ettermiddagskurs holdes denne dagen i lokalene til FolkeuniversitetetSandefjord 15. desember klokken 11.30 til 14.30. Vi går gjennom regelverket og du får nyttige verktøy som hjelper bedriften til å være i tråd med regelverket. Hovedfokus vil være personvern på arbeidsplassen.

Kurste er aktuelt for dere som er opptatt av arbeidsrett og HR, og er en del av en møteserie for ledere og personalansvarlige i våre medlemsbedrifter. På møtene tilbyr vi en arena for faglig påfyll og erfaringsutveksling knyttet til operativt og strategisk HR-arbeid.

På møtet kommer også advokat Helene Naper fra NHO Telemark, og hun vil presentere NHO's regionskontor i Telemark og Vestfold. Møtet ledes av Abelias advokatfullmektig Henrik Otterlei Rasmussen og advokat Thomas Urdal Johnsen. Thomas har tidligere arbeidet i advokatfirmaet Wikborg Rein, samt som dommerfullmektig og konstituert tingrettsdommer ved Nord-Østerdal tingrett. Henrik har internasjonal erfaring med en LLM i arbeidsrett fra Universitetet i Amsterdam, i tillegg til juristutdannelsen ved UIO. Begge er i dag blant Abelias rådgivere innen arbeidsrett.

Kontakt oss

Helene Marie Naper

Advokat

NHO Vestfold og Telemark

helene.naper@nho.no
Telefon
41034734