NHO Morgenkaffe på Bølgen

NHO Pensjon har det beste fra to verdener, er forståelig enkelt og forutsigbart. Kan du nok om datasikkerhet? Kjenner du risikoen?

Ingvild Pedersen og Espen Moen Kvelland

Ta morgenkaffen på Bølgen i Larvik og få med deg to viktige tema:

Pensjon v/ Ingvild Pedersen, Storebrand
Vi har gjort det enkelt å få et godt pensjonstilbud til din bedrift. NHO Pensjon er en medlemsfordel levert av Storebrand. NHO Pensjon passer både for bedrifter som ønsker en enkel og rimelig pensjonsordning, og for bedrifter med behov for dedikerte rådgivere og bedre investeringsporteføljer.
Produktet er det beste fra to verdener. Velger du NHO Pensjon får du forhandlingskraften til NH og 250 års erfaring fra Storebrand. Sånt blir det bra pensjon av!
Endelig en pensjon man skjønner noe av. Vi har ikke bare forsøkt å få til en gunstig pensjonsavtale. Vi har hatt like mye fokus på å gjøre det så enkelt og forståelig som mulig, slik at dine ansatte både skjønner og finner ut av pensjonsavtalen selv
Forutsigbare kostnader – uansett hvor stor dere er. Med NHO Pensjon får du forutsigbare priser i årevis. Da unngår du at pensjonssparingen til de ansatte spises opp av gebyrer. I tillegg gjelder avtalen uavhengig av hvor stor bedriften din er. Små bedrifter får samme fordeler som de største bedriftene i Norge.

Datasikkerhet v/ Espen Moen Kvelland, Akeo AS 
Vi får besøk av Espen Moen Kvelland, grunnlegger og daglig leder i Akeo AS i Skien. Han vil å fortelle oss, på godt norsk, hvordan trusselbildet på internett ser ut i dag. Espen er en gammel ringrev i IT-bransjen og er lidenskapelig opptatt av sikkerhet, et tema han også har holdt foredrag om i en årrekke. Med en smittende energi og lidenskap for sikkerhet har Espen evnen til å gjøre et tema som normalt sett kan bli tørt og kjedelig til noe spennende og fargerikt!

Moderne trusler på internett:

Se hvordan en hacker jobber for å angripe deg og din bedrift. Espen  viser deg hvordan hackeren bruker enkle triks for å få tilgang til informasjon og manipulering av e-post, meldinger og telefonsystemer.

Vi blir mer og mer avhengige av dingsene våre, og de blir stadig mer utsatt for angrep. Dette er et tema det er ekstremt viktig å ha et bevisst forhold til!

 

 

Kontakt oss

Jon Grimsgaard

Bedriftsrådgiver

NHO Vestfold

jon.grimsgaard@nho.no
Telefon
92287375
Vegard Angen Johnsen

Seniorrådgiver marked

NHO Telemark

vegard.angen.johnsen@nho.no
Mobil
90506951