Nyheter

 1. Kommuner på kunnskapsfangst

  6. november 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  36 deltagere fra 16 kommuner og en fylkeskommune "fylte opp kofferten" med kompetanse om hvordan de kan anskaffe de beste innovative, fremtidsrettede og bærekraftige løsningene - når blant annet skoler, omsorgsbygg, brannstasjoner, idrettshaller skal bygges i deres kommuner.

 2. Leverandørkonferanse - Nytt Sykehus i Drammen

  31. oktober 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Det investeres 8,6 mrd i nytt sykehus på Brakerøya i Drammen. Denne investeringen er det en vilje om at skal benyttes som en motor i utvikling av nye løsninger, produkter og tjenester på flere områder. Prosjektledelsen for bygging av det nye sykehuset ønsker å se på mulighetsrommet; både i gjennomføring av selve byggeprosessen, i utformingen av bygget og i forhold til å få de mest brukervennlige og fremtidsrettede tjenestene i bygget når sykehuset står ferdig i 2024.

 3. Dokumenterte klima- og miljøgevinster

  9. oktober 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Vi hører ofte spørsmålet «Men, er det ikke mye dyrere å anskaffe miljøvennlig, da?» Svaret er ikke et entydig ja – i alle fall ikke gjennom vår erfaring med det offentlige som miljøbevisst oppdragsgiver og tilrettelegger for dialog med relevante markedsaktører. Faktisk kan vi dokumentere både betydelige offentlige midler spart og klima- og miljøgevinster gjennom innovative anskaffelsesprosesser i mange av prosessene hvor Leverandørutviklingsprogrammet har bistått i markedsdialogen.

 4. Lyttende politikere likte dialogmøtet

  6. september 2017, Flere jobber sikrer velferden | Vestfold

  NHO Vestfold samlet denne uken et knippe bedriftsledere og politikere i innspurten av valgkampen

 5. Månedens bedrift august 2017

  1. september 2017 | Vestfold

  Vilnis og Mirela er yrkessjåfører hos Glenn Rudi Baan i Tide buss Vestfold og har frivillig tatt et 100 timers norskkurs på kveldstid!

 6. DIALOG som utviklingsverktøy

  31. august 2017, Innovative anskaffelser | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Over 70 ansatte fra 15 forskjellige kommuner i Telemark og Vestfold gikk spent inn i dialogen med de 30 leverandørene som deltok på dialogkonferansen vedr. anskaffelse av digitale, mobile trygghetsalarmer på Ibsenhuset i Skien i går.

 7. HR-dag i Vestfold

  23. august 2017 | Vestfold

  Torsdag 21. september kan du høre et friskt foredrag fra en begeistret Abax-grunder fra Larvik snakke om ledelse.

 8. Næringsmiddelindustrien og valgkamp

  14. august 2017 | Vestfold

  LO, Bondelaget og NHO Vestfold inviterer  til valgkamparrangement  torsdag 24. august med debatt kl. 18 på Tønsberg Torg

 9. Møt de nominerte fra Vestfold 30.8 eller 5.9

  11. august 2017 | Telemark, Vestfold

  Den kommende benken er klar for hyggelige og viktige samtaler med NHOs medlemmer om næringsliv og ønsker for de neste fire årene. Kommer du?

 10. KommuneNM 2017 - Tønsberg inn på Topp20!

  9. august 2017 | Vestfold

  Resultatene i årets KommuneNM er klare og Tønsberg har klatret 12 plasser opp fra i fjor til å bli den 20. beste kommunen i landet i NHOs måling. Tallene for de øvrige Vestfoldkommunene varierer.

 11. Hvem blir Årets IA-bedrift i 2017?

  9. august 2017 | Vestfold

  Matbørsen på Borgeskogen fikk den gjeve prisen i fjor. Årets vinner kåres på Inspirasjonsdagen 28. november. Kom med forslag!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
9 >