Nyheter

 1. Tips til fridagen og helgen

  22. mai 2017 | Vestfold

  Torsdag og fredag 25. og 26. mai arrangerer Visit Vestfold "Turist i eget fylke". Benytt gode tilbud og oppdag eget fylke du også!

 2. Sammen om et seriøst arbeidsliv

  5. mai 2017 | Vestfold

  NHO Vestfold og LO i Vestfold inviterer til konferanse 30. mai om det viktige partssamarbeidet mellom arbeidsgivere, arbeidstakere og offentlig sektor. Dette er et sterkt grunnlag for at vi har et godt, trygt og seriøst arbeidsliv.

 3. NHO Morgenkaffe på Bølgen

  3. mai 2017 | Telemark, Vestfold

  NHO Pensjon har det beste fra to verdener, er forståelig, enkelt og forutsigbart. Kan du nok om datasikkerhet? kjenner du risikoen?

 4. Utslippsfrie bygg- og anleggsplasser

  2. mai 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Bygg- og anleggsplasser bruker hovedsakelig fossil energi. En rekke offentlige utbyggere står nå samlet og stiller krav til utslippsfrie bygg- og anleggsplasser. For å realisere dette må det legges til rette for et utviklingsløp og dialog mellom offentlige virksomheter som sitter på behovene og markedsaktører som sitter på løsningene.

 5. Vi har praksiselev, har du?

  20. april 2017 | Vestfold

  Alle videregående skoler har elever som trenger praksisplass ca. en dag i uken. Vi er så heldige å ha Victoria fra administrasjon- og kontorfaget.

 6. Sommerfest for næringslivet 2017

  20. april 2017 | Vestfold

  Ikke gå glipp av årets hyggeligste happening for Vestfold-bedrifter! I år drar vi til Holmestrand 8. juni.

 7. Fra apotek til mage

  18. april 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Hvordan kan vi levere tjenesten "elektronisk medisineringsstøtte - fra apotek til mage" på nye måter i framtida? Dette var tema da nærmere 70 deltakere fra leverandører og kommuner nylig møttes på dialogkonferanse.

 8. Dobbeltspor Intercity; NHO Vestfolds høringsuttalelse

  11. april 2017 | Vestfold

  Jernbaneutbygging engasjerer Vestfoldsamfunnet sterkt, og NHO Vestfold er svært opptatt av mulighetene et ferdig utbygget Intercity gir for å utvikle ett bo- og arbeidsmarked i regionen. Onsdag 12. april er frist for innsending av høringsuttalelse til Bane NORs planprogram for dobbeltspor Tønsberg - Larvik Intercity Vestfoldbanen, og her følger NHO Vestfolds høringsbrev.

 9. Grønt byggskifte på gang

  29. mars 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Innspill til konkrete grep den enkelte kommune kan ta for å få til de gode, klimasmarte og innovative løsningene i ulike byggeprosesser i regi av kommunene var den «grønne tråden» gjennom konferansen «Grønt byggskifte«, i regi av Østlandssamarbeidet, Osloregionen og Nasjonalt program for leverandørutvikling.

 10. 40 kommuner diskuterte digitalisering av oppvekstsektoren

  27. mars 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Å jobbe sammen om å løse utfordringer er smart og helt nødvendig for at alle ikke skal behøve «å finne opp hjulet på nytt hver gang.»

 11. Katrine stortrives som billakkerer

  7. mars 2017 | Vestfold

  Rett Bemanning i NHO Service har lyst til å rette en ekstra oppmerksomhet mot alle kvinnelige ansatte som hver dag er ute og representerer bedriften på en god måte.

 12. Vurderer din kommune å anskaffe digitale løsninger for oppvekstsektoren?

  6. februar 2017, Invitasjon til samarbeidsmøte | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Mange kommuner er i prosess med å anskaffe nye digitale løsninger for skoler og barnehager. Gjennom dialog med markedet har det kommet frem behov for en felles kommunal referansearkitektur som kommuner i Norge kan bruke for nye anskaffelser/digitalisering av sektoren. Nasjonalt program for leverandørutvikling inviterer nå til et samarbeidsmøte med kommuner som skal anskaffe digitale løsninger for oppvekstsektoren.

 13. Grønt byggskifte Bærekraft - Innovasjon - Næringsutvikling

  30. januar 2017, Konferanse | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Bygg står for en tredel av alle klimagassutslipp. Som store bestillere av bygg kan kommuner og fylkeskommuner, i samarbeid med næringslivet, derfor ta en lederrolle i et grønt byggskifte. Finn ut hvordan på konferansen 28.mars på Thon Hotell Gardermoen.

 14. Finn lærling

  16. januar 2017 | Kompetanse og utdanning, Vestfold, Yrkesopplæringsnemda

  Her er en nettsiden som gjør det enkelt å finne ledige lærlinger og kontaktpersoner.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
9 >