Nyheter

 1. Historien om Borge Hotell

  5. juli 2017 | Vestfold

  Unn deg koselig lesing om Kari Bakke og hennes unike hotell i Husøysundet

 2. Håper du har plass...

  5. juli 2017, Samfunnskontrakten | Vestfold

  ... til en av disse, som har fullført skolen og er supermotiverte for læreplass etter ferien.  Finnes det bedrift- og virksomhetsledere der ute som vil komme i gang som lærebedrift mon tro?

 3. Nye medlemsbedrifter kanskje?

  1. juli 2017 | Vestfold

  Christine Korme, direktør for digitalisering og fornying i vår landsforening Abelia, og Vivil Hunding Strømme i NHO Vestfold, besøkte fredag i forrige uke gründerhuset «Hi5» på Nøtterøy. Her møtte vi ledende disruptør,  administrerende disruptør og teknisk disruptør i bedriften Innovasjonskontoret!

 4. "Energifabrikker" i støpeskjeen

  30. juni 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Vestfold fylkeskommune har ambisjon om å bli ett av de grønneste fylkene i Norge. De tror lokal energiproduksjon, distribusjon, lagring og forflytning av energi kan være en både økonomisk, miljøvennlig og fremtidsrettet løsning. De ønsker derfor å etablere «energifabrikker» på Fylkeshuset i Tønsberg og på Færder videregående skole. Nå tar de i bruk innovativ anskaffelse som metode og spør markedet om mulige fremtidsrettede løsninger som kan dekke deres behov.

 5. Så mye bidrar din bedrift til samfunnet

  27. juni 2017 | Økonomisk politikk og analyse, Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Seriøst arbeidsliv og samfunnsansvar, Skatter og avgifter, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Hvor mange elevplasser bidrar din bedrift til? Hvor mange meter vei? Nå kan du beregne samfunnsbidraget fra din bedrift.

 6. Det lønner seg å stille krav

  26. juni 2017 | Vestfold

  Livsløpskostnadene på anskaffelsene våre blir lavere når vi stiller krav, sier kommunalsjef Geir Kjellsen. Horten Kommune kjøper inn for mellom 200 og 300 millioner kroner årlig.

 7. Larvikbankens innovasjonsseminar

  7. juni 2017 | Vestfold

  Larvikbanken inviterer til sitt årlige innovasjonsseminar torsdag 7. september i kulturhuset Bølgen i Larvik.

 8. NHO Morgenkaffe på Bølgen

  2. juni 2017 | Telemark, Vestfold

  En vellykket morgenkaffe på Bølgen. Tema var pensjon og datasikkerhet. Og en overraskelse til slutt: En guidet tur med Vebjørn Sand i sin nye utstilling på Bølgen.

 9. Finalist til Årets Vestfoldbedrift 2016: BK Grafisk AS

  30. mai 2017 | Årets vestfoldbedrift, Vestfold

  Omstillingsprosess med satsing på større bredde, produktutvikling, strategiske oppkjøp, investering i ny miljøvennlig offsetpresse, gjør 2016 til det beste året hittil.

 10. Sommerfest for næringslivet 2017

  30. mai 2017 | Vestfold

  Ikke gå glipp av årets hyggeligste happening for Vestfold-bedrifter! I år drar vi til Holmestrand 8. juni. Årets Vestfoldbedrift skal kåres!

 11. Et ekte kinderegg

  30. mai 2017 | Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Telemark, Vestfold

  Forrige uke arrangerte 11 kommuner og Telemark Fylkeskommune seminaret ”Bygg i Tre”.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
9 >