Mulighet for påmelding kommer!

Næringskonferansen 2014

Vi inviterer i samarbeid med næringsforeningene til den årlige Næringskonferansen på Rica Park Hotel i Sandefjord 5. mars og tema er "Læringslivet". Før lunch inviterer vi til vårt årsmøte. Sett av datoen allerede nå! Mulighet for påmelding kommer!

Publisert 17.12.13

Vestfold og Telemark

Vi lærer gjennom hele livet. Vi lærer på ulike måter hver eneste dag enten vi er i barnehage, på skolen, i høyere utdanning, på arbeidsplassen eller sammen med venner og familie. Det er summen av alt dette som er læringslivet. Og det er læringslivet som gir oss kompetansen, produktiviteten og konkurransekraften vi lever av.

Det viktigste vi gjør for fremtidig vekst og produktivitet er å satse på humankapitalen. Den utgjør over 80 prosent av vår nasjonalformue. Mer enn noen gang er mennesket den viktigste suksessfaktoren og alle må få mulighet til å strekke seg så langt deres evner rekker. Utdanningssystemet må være fremtidsrettet, relevant for arbeidsliv og samfunn og ha høyt internasjonalt nivå.

Du møter blant annet NHOs president, Tore Ulstein, Manpowers konserndirektør Maalfrid Brath og fylkesrådmann Egil Johansen. Flere spennende navn kommer... Følg med!

Følgende spørsmål vil prege konferansen:

  • Hvordan tilpasse fremtidig kompetansebehov i arbeidslivet?
  • Hvordan få til en bedre karriereveiledning?
  • Hva skaper kultur for læring og kompetanseutvikling?
  • Trender i arbeidsmarkedet, og hva kreves av fremtidens leder?
  • Er kompetanse en viktig innsatsfaktor i verdiskaping og innovasjon?
  • Hva betyr lederrollen for å skape kultur for læring?

Middag og kåring av Årets Vestfoldbedrift 2013
Til slutt inviterer vi til en hyggelig middag med mange interessante mennesker. Dette er en flott mulighet til å knytte nye kontakter! Og som vanlig skal Årets Vestfoldbedrift kåres. Dette blir den 29. prisen som deles ut. Det er med andre ord en lang og god tradisjon for å hedre en av de flotte bedriftene vi har i fylket vårt!

 

Våre samarbeidspartnere:

Kontakt oss

Vivil Hunding Strømme

Rådgiver

NHO Vestfold og Telemark

vivil.hunding.stromme@nho.no
Mobil
95936337
Kristin Saga

Regiondirektør

NHO Vestfold og Telemark

kristin.saga@nho.no
Mobil
90181077