Alexandra stortrives i sin første faste jobb!

I dag, den 1. oktober, er det ett år siden ByPost Vestfold ble etablert i Horten. Det er en Ringer i Vannet-bedrift med en klar rekrutteringsstrategi. Og det er en tydelig og engasjert leder som i dag feirer med sine ansatte.

En meget fornøyd Alexandra Pavlovic i sin første faste jobb

Publisert 29.09.14

Vestfold, Ringer i vannet

Jeg stortrives i min første faste jobb, Alexandra 

Alexandra er 23 år. Hun valgte studiespesialiserende på videregående skole, men fant etter hvert ut at hun ikke ønsket videre studier. Med et par fag hun ikke fullførte, var det ikke lett å få jobb. – Uten CV og referanser får man ikke jobb... Og uten jobb får man ikke CV og referanser, sier Alexandra. Det ble en ond  sirkel, og veien inn i arbeidslivet ble svært vanskelig. Etterhvert kom hun i kontakt med JobbIntro og Bypost Vestfold i Horten. Daglig leder Linn Fagerberg så hva det bodde i jenta. Til tross for at hun ikke hadde sertifikat fikk hun arbeidspraksis som bud! – Vi ordnet en sykkel frem til hun fikk tatt lappen, sier Fagerberg. Og sertifikatet er nå på plass. Så nå er det både sortering og utkjøring til kunder. Alexandra stortrives og er et eneste stort smil.

Hun har også begynt å ta opp fagene hun mangler, og sikter mot et fagbrev innen logistikk og transport. Det legger Bypost til rette for i et prosjekt sammen med Horten Næringsforening. Hun har også kunstneriske evner, hun har blant annet dekorert veggen lokalene til Bypost med logo og har tegnet inn bedriften i et perspektiv over Horten. – Alexandra har blomstret opp. Hun er dyktig og kan alt som foregår i bedriften, sier daglig leder Linn Fagerberg. Hun har fått både tillit og ansvar og har vist seg verdig, og vel så det.

Linn Fagerberg, Daglig leder ByPost VestfoldDaglig leder ble akutt syk
Og Alexandra har også mange gode og dyktige kollegaer. Det fikk Linn Fagerberg virkelig erfare da hun ble akutt svært syk og ble hasteinnlagt på sykehus. De ansatte tok tak i driften og sørget for at det daglige gikk sin gang. – Jeg er svært imponert og dypt takknemlig. Jeg har en fantastisk gjeng som gjør en strålende jobb hver dag, avslutter Fagerberg.

Ellen Lysholm er Key Account Manager (KAM) og næringslivsrådgiver i JobbIntro. Hun er imponert over Bypost og hvordan Linn Fagerberg tenker rekruttering. - Hun er ikke så opptatt av CVèn som ser bakover på hva man har gjort tidligere. Hun ser hva det bor i menneskene og ansetter ut fra det, og det er flott, sier Lysholm.

Kontakt oss

Jon Grimsgaard

Bedriftsrådgiver

NHO Vestfold

jon.grimsgaard@nho.no
Telefon
92287375