Bypost Vestfold ansetter gjennom Ringer i Vannet!

I dag ble Lasse Gottschlich ansatt i fast stilling. Og det på 24-årsdagen hans. Hva bedre kunne passe som bursdagsgave enn fast ansettelse, ler daglig leder Linn Fagerberg.

Her signerer Lasse Gottschlich og daglig leder Linn Fagerberg ansettelsesavtalen. - Bedre gave kunne jeg ikke fått på 24-årsdagen min, sier Lasse. Foto: NHO Vestfold

Publisert 02.06.14

Vestfold, Ringer i vannet

I anledning ansettelsen fikk ByPost Vestfold overrakt et diplom som viser at de er en Ringer i Vannet-bedrift. Det deles ut til bedrifter som ansetter på helt ordinære villkår. Vi ønsker på denne måten å hedre de bedriftene som ansetter gjennom prosjektet, sier prosjektleder Jon Grimsgaard. - Så var det jo spesiellt hyggelig at dette skjer på 24-årsdagen hans, da!

Ellen Lysholm fra Jobbintro overrekker Ringer i Vannet-diplom til Linn Fagerberg.

 
Ellen Lysholm, som har KAM-rollen (Key Account Manager) i Jobbintro, overrekker det andre diplomet til en Ringer i Vannet-bedrift i Vestfold. - Og dere er den første som ansetter i full stilling, sier hun til daglig leder Linn Fagerberg.

- Jeg hadde opprinnelig tenkt å bli ambulansefagarbeider, men trives så godt her at jeg ønsker å satse på ByPost fremover, sier Lasse. Og legger til: - Jeg trives også så godt med de jeg jobber sammen med, at det vil jeg ikke miste. Fagbrev i sikte likevel?

- I samarbeid med Folkeuniversitetet og Horten Næringsforening er ByPost Vestfold med på en søknad om VOX-midler til blant annet fagbrevsutdanning. - Dersom vi har ansatte som ønsker å ta fagbrev innen logistikk og sjåfør, sier Linn Fagerberg og ser lurt på dagens hovedperson, Lasse Gottschlich. 

Hortensordfører Børre Jacobsen (H) synes denne begivenheten var så flott da han fikk høre om det, at han like godt inviterte seg med på overrekkelsen av diplomet. - Det er bra med foregangspersoner og forgangsbedrifter, sier han til Fagerberg.
- Det er kjempeflott at dere kan vise andre bedrifter at dette er en flott mulighet til å skaffe god og flott arbeidskraft, avslutter han.

Kontakt oss

Jon Grimsgaard

Bedriftsrådgiver

NHO Vestfold

jon.grimsgaard@nho.no
Telefon
92287375