Bypost Vestfold ansetter igjen

Ellen Mosebekk Arntsen har fått ny jobb - og er strålende fornøyd

Tre fornøyde jenter! Ellen Mosebekk Arntsen sitter i sofan sammen med sin nye sjef, Linn Fagerberg. Til venstre sitter Ellen Lysholm fra Jobbintro som også er Key Accont Manager i prosjektet Ringer i vannet.

Publisert 10.03.15

Vestfold og Telemark, Ringer i vannet

Enda en ansettelse

Nå ansetter ByPost Vestfold for fjerde gang gjennom Ringer i Vannet. Ellen Mosebekk Arntsen begynner i ny jobb. Det er en stund siden hun var i arbeidslivet, og gjennom JobbIntro fikk hun praksisplass hos ByPost Vestfold. Men hun var opptatt av at det var en jobbmulighet i den andre enden. Det var det.

Hun skal jobbe med salg. Derfor har hun bygget kompetanse ved å jobbe med alle de forskjellige funksjonene som finnes i bedriften i praksisperioden. Det betyr at hun på kort tid har blitt meget godt kjent med ByPost Vestfold.

Skryter av sjefen

Mosebekk Arntsen skryter av sin sjef: - Hun er en leder som gir muligheter og backer opp sine ansatte. Og arbeidsmiljøet her er helt topp. Og det er ikke alle arbeidsgivere som serverer egen pyntet kake...

Ringer i Vannet er riktig - og viktig

Linn Fagerberg blir bare mer og mer sikker på at Ringer i Vannet-konseptet er riktig.  Hun har en utfordring til andre arbeidsgivere: - Vi må snu tankesettet vårt, det er ikke alltid så mye som skal til for tilpasse oppgaver i en periode. Bedriftsøkonomisk er det bedre å ha en arbeidstaker redusert en periode enn helt ute. Det er viktig å spille med åpne kort. Det er viktig for å finne de gode løsningene. Ved å vise tillit får man tillit. Gjennom dette har jeg fått en flott, engasjert og lojal arbeidstokk. Og det gir et meget godt arbeidsmiljø.

Næringskonferansen til NHO Vestfold

Og det blir lagt merke til. ByPost Vestfold ble Årets IA-bedrift i fjor. Og når NHO Vestfold nylig arrangerte sin Næringskonferanse på Bølgen i Larvik, ble Linn Fagerberg invitert til å si noe om sine tanker om det å drive bedrift i Vestfold.

 Linn Fagerberg fra Bypost i samtale med konfransier Lars Kobro på NHO Vestfolds Næringskonferanse på Bølgen i Larvik

 

Kontakt oss

Jon Grimsgaard

Bedriftsrådgiver

NHO Vestfold

jon.grimsgaard@nho.no
Telefon
92287375