ByPost Vestfold er med i Ringer i Vannet

Daglig leder Linn Fagerberg i Bypost Vestfold inviterte på "Ringer i Vannet -kake" når de signerte rekrutteringsavtalen med prosjektet. De melder seg faktisk inn i NHO for å være med i prosjektet!

Det ble naturlig nok god stemning i lokalene til ByPost Vestfold da de skulle signere rekrutteringsavtalen med prosjektet Ringer i Vannet. Her er Ellen Lysholm fra Jobbintro og Daglig leder Linn Fagerberg fra ByPost Vestfold. Foto NHO Vestfold

Publisert 28.05.14

Vestfold, Ringer i vannet

Dette prosjektet passer meget godt med våre verdier og var noe vi svært gjerne ville være med i, sier Linn Fagerberg. Vi har god erfaring med å rekruttere på denne måten allerede. Det er mange grunner til at folk havner i ledighetskøen, og vi vet at det er masse flotte mennesker som fortjener en sjanse. En av de vi allerede har ansatt, sa det på denne måten: - Det er så deilig nå... Jeg må legge meg tidlig, for jeg skal jo opp tidlig i morgen!

Linn Fagerberg har også meget gode erfaringer med Jobbintro, og gleder seg til et tett og godt samarbeid videre. Hun fikk da også skryt av Amy Tannum som jobber som veileder i Jobbintro for hvordan ByPost tok i mot kandidater på. Her er det virkelig et inkluderende arbeidsliv!

"Ringer i Vannet-kake"

Prosjektet Ringer i Vannet begynner nå virkelig å spre seg som ringer i vann. Det er virkelig flott å møte arbeidgivere som tenker på denne måten, og vi ønsker de hjertelig velkommen - både som NHO-medlem og som Ringer i Vannet-bedrift, avslutter prosjektleder Jon Grimsgaard.

Kontakt oss

Jon Grimsgaard

Bedriftsrådgiver

NHO Vestfold

jon.grimsgaard@nho.no
Telefon
92287375