Lovise kylling inn i Asko

Gårdsands lokalt produserte "Lovise kylling" fra Re kommune tar av i popularitet!

Driftsleder Sven Erik Flåten og økonomileder Alexander Kihle i Gårdsand AS

Publisert 28.04.16

Vestfold

Gårdsand AS har bevist at man ikke behøver å være fransk for å lykkes med andeoppdrett! NHO Vestfold møtte medlemsbedriften for å snakke om muligheter i markedet, rammebetingelser i regionen og andre næringspolitiske saker. Vi ble mektig imponert over hva vi så. Direkte fra Linnestad Næringsområde i Revetal ut til butikkene og restaurantene sendes møre og fettfattige delikatesser av kylling og and. Bedriften står på egne ben uten subsidier, og lokale bønder aler opp fritt og uten bruk av medisiner. Fòret er utviklet i samarbeid med forskningssenteret på Ås og er basert på lokale råvarer fra møller i Vestfold. Og mottoet er: Når kokkene trenger varer, må de få dem raskt! Denne uken utvider Gårdsand sitt nedslagsfeltet med Lovise kylling med nesten 500 Kiwi butikker. Frem til nå har de levert til Meny, Jacobs, Coop og noen Sparbutikker.

Kontakt oss

Vivil Hunding Strømme

Rådgiver

vivil.hunding.stromme@nho.no
Mobil
95936337