Horisont 2020 og næringslivets muligheter

Lurer du på om Horisont 2020 kan være noe for deg og din bedrift? Kom på internasjonaliseringsseminar fredag 15. april på Campus Vestfold, Bakkenteigen!

Internasjonale markeder og spennende prosjekter venter på Vestfolds bedrifter

Publisert 10.03.16

Vestfold og Telemark

Kanskje tiden nå er moden for at nettopp din bedrift bygger og forsterker relasjoner til de beste internasjonale fagmiljøene for å sikre økt vekst og konkurransekraft?

Trenger du også risikoavlastning og samarbeidspartnere for å gjennomføre FOU-oppgaver, da kan Horisont 2020 være relevant! 

NHO, EU-nettverk Viken, Innovasjon Norge og Forskningsrådet inviterer til seminar om næringslivets muligheter i Horisont 2020 innen energi, klima og miljø, muligheter for petroleumsindustrien og produksjons- og prosessindustri. På seminaret får du kortfattet og praktisk informasjon.

Horisont 2020 er verdens største forsknings- og innovasjonsprogram og er EU-kommisjonens verktøy for å skape økonomisk vekst i Europa. Programmet støtter forskning, utvikling av ny teknologi og markedsnære aktiviteter som piloterings- og demonstrasjonsprosjekter.

Etter presentasjonene kan du få individuell veiledning av Forskningsrådet og Innovasjon Norge og delta på målrettede workshops spisset mot kommende utlysninger.

-Vi håper mange av Vestfolds bedrifter finner veien til seminaret 15. april, sier EU-koordinator Thomas Slagsvold. -Vi tror mange har mye å hente, men det er det behov for mer kunnskap om hvordan man går frem og mange oppfatter det er mye jobb med å søke på disse midlene. -Nettopp derfor er vi her for å hjelpe bedriftene, sier han.

Ønsker du mer informasjon om programmet og muligheter for å melde deg på? Les mer her

 

 

Kontakt oss

Kristin Saga

Regiondirektør

NHO Vestfold og Telemark

kristin.saga@nho.no
Mobil
90181077