I dag kåres Årets Vestfoldbedrift 2013

Det skjer på Næringskonferansen som NHO Vestfold arrangerer i samarbeid med Næringsforeningene, på Park Hotel i Sandefjord.

Dette er fjorårets vinner, Nasta AS i Larvik. En stolt direktør Tom Johansen får prisen overrakt fra daværende NHO-president Heine Vang.

Publisert 05.03.14

Vestfold

Årets Vestfoldbedrift” er en pris som årlig tildeles av NHO Vestfold til en bedrift beliggende i Vestfold. Formålet med prisutdelingen er å oppmuntre og påskjønne særlig betydningsfull innsats.

Vinneren skal ha utmerket seg på en positiv måte og skapt økt interesse og oppmerksomhet i samfunnet for sin bedrift og/eller bransje. Bedriften må ha bevist sin levedyktighet, være basert på nyskaping og ha en fremtidsrettet og ny måte og tenke på, og være en rollemodell for alle de unge som etablerer Ungdomsbedrifter i skolen.

Juryen har bestått av:
Heidi Skjeggerød, (Tønsberg Næringsforening og juryens formann), Tore Hansen (Larvik Næringsforening), Roar Kaupang (Sparebank1 BV), Atle Omli (DNB), Arne Skarsteen og Pål Dagfinn Hansen (Nordea), Morten Glenna (Sparebank1 Nøtterøy-Tønsberg), Alf Anton Eid (Deloitte Tønsberg) og Jon Grimsgaard (NHO Vestfold og juryens sekretær) 

Det er tre finalister:

Nortura BA, Tønsberg, fabrikkdirektør Therese Ryan
Les omtale i Vestfold Blad

Steni AS, adm.dir. Tom Arne Rønning
Les omtale i Vestfold Blad

Revac AS, daglig leder Anders Aas
Les omtale i Vestfold Blad

 

 

Kontakt oss

Jon Grimsgaard

Bedriftsrådgiver

NHO Vestfold

jon.grimsgaard@nho.no
Telefon
92287375