ISS ansetter gjennom Ringer i Vannet

Da vi i februar undertegnet rekrutteringsavtalen med Ringer i Vannet, sa jeg at vi i løpet av våren skulle ha en gladhistorie. Det har vi nå, sier HR-leder Harald Rygh i ISS.

En svært fornøyd gjeng. Fra venstre Olga Stabell - veileder Jobbintro, Per Inge Ingdal - postmedarbeider ISS Posttjenester, Ellen Lysholm - KAM Jobbintro, Harald Rygh - HR leder ISS Facility Services, Lisbeth Sommerstad - Driftsleder ISS Posttjenester. Foto NHO Vestfold

Publisert 27.05.14

Ringer i vannet

Per Inge Ingdal er en fornøyd mann om dagen. - Han forteller at dette har vært et begivenhetsrikt første halvår. Han kom fra drosjenæringen og hadde vært uten jobb et halvt års tid. Men etter han kom i kontakt med Jobbintro i Horten skjedde ting raskt. Etter han kom i gang med prosessen der, tok det bare tre uker før han han var godt i gang med prosessen mot jobb. Nå har han fast deltidsjobb hos ISS Posttjenester på Barkåker.

- Det er viktig å komme i aktivitet. Det har masse å si for selvfølelsen, det at det er bruk for meg. Jeg har blitt tryggere på meg selv, og det har også gitt meg en skikkelig puff, så jeg har planer om en ingeniørutdannelse. Og nå i sommer er det sommerkurs for å realisere drømmen, sier en meget fornøyd mann som har tatt steget fra utenforskapet og inn i arbeidslivet igjen.

- Da vi i februar undertegnet rekrutteringsavtalen med Ringer i Vannet, sa jeg at vi i løpet av våren skulle ha en gladhistorie. Det har vi nå. Det er viktig med Jobbintro som en god samarbeidspartner som kvalitetssikrer prosessen, sier Harald Rygh. Og det er flere gode historier på gang...

Ellen Lysholm fra Jobbintro kunne stolt overlevere det første diplomet i Vestfold til Harald Rygh i ISS. Det deles ut til de bedriftene som har gjort en ansettelse gjennom Ringer i Vannet. – Det var hyggelig, den skal vi henge opp et godt synlig sted, avslutter han.

Kontakt oss

Jon Grimsgaard

Bedriftsrådgiver

NHO Vestfold

jon.grimsgaard@nho.no
Telefon
92287375