Vi skal få til en skikkelig gladsak! Dette skal vi lykkes med! Harald Rygh, ISS.

ISS er med i Ringer i Vannet

- Dette gleder vi oss til å være med på, sier HR Leder Harald Rygh i ISS. Han har stor tro på dette samarbeidet.

Ellen Lysholm fra Jobbintro og Harald Rygh fra ISS har nettopp signert en Rekrutteringsavtale i prosjektet Ringer i Vannet. Foto: NHO Vestfold

Publisert 25.02.14

Ringer i vannet

ISS har inngått en intensjonsavtale med Ringer i Vannet sentralt. Flere fylker er godt i gang, og nå gleder vi oss til komme ordentlig i gang her i Vestfold, sier HR Leder Harald Rygh som i tillegg til Vestfold har ansvar for Telemark og Østfold.

Vi har hatt et møte med alle våre avdelingsledere her i Vestfold, og de ser frem til å være med i prosjektet. Rekrutteringsprosessen vår blir enklere ved at vi får god bistand fra Jobbintro, som vi nå har inngått en rekrutteringsavtale med. Det betyr ikke bare at vi får god oppfølgting fra Jobbintro, men også et tett samarbeid med de andre attføringsbedriftene i fylket. Det betyr at når vi har behov for nye arbeidstakere, har vi flere kandidater og større muligheter for å finne den som passer best hos oss.

Ellen Lysholm jobber som næringslivsrådgiver i Jobbintro og skal ha rollen som KAM (Key Account Manager). Hun skal sammen med KAMer fra de andre attføringsbedriftene koordinere arbeidet med prosjektet. - Dette betyr at vi kan yte bedre service for de bedriftene vi samarbeider med, og at vi også har et større utvalg bedrifter å spille på, for våre kandidater. Dette er vinn-vinn, sier hun. Og vi er allerede i gang med konkrete forespørsler fra ISS, så dette blir morro å jobbe med fremover, sier hun.

Prosjektleder i Ringer i Vannet i Vestfold, Jon Grimsgaard i NHO Vestfold, synes det er svært gledelig å få på plass slike rekrutteringsavtaler. - Attføringsbedriftene gjør en strålende jobb, og det kan våre medlemsbedrifter gjøre seg god nytte av når de skal rekruttere nye arbeidstakere, slik som ISS nå gjør, avslutter han.

Kontakt oss

Jon Grimsgaard

Bedriftsrådgiver

NHO Vestfold

jon.grimsgaard@nho.no
Telefon
92287375