Julie har fått jobb!

Adecco i Sandefjord har ansatt en ny medarbeider gjennom prosjektet Ringer i Vannet. Etter arbeidstrening på Adecco er Julie nå formidlet ut til en kunde.

En meget fornøyd Julie Vold, nyansatt administrativ sekretær.

Publisert 26.09.14

Vestfold, Ringer i vannet

Det er veldig fint å være tilbake i jobb, og jeg stortrives! Julie

Julie forteller at hun har vært utenfor arbeidslivet en god stund. Derfor er det veldig fint å være tilbake!

Julie arbeider nå hos en grossist i urmakerbransjen og stortrives. Det er en liten virksomhet, så derfor er det særlig viktig at ikke bare det faglige stemmer, men også at kjemien stemmer. - Julie hadde jo vært på arbeidstrening hos oss i et par måneder, så vi var derfor helt trygg på at dette ville bli en god mach, sier Birte Svenssen som er avdelingsleder på Sandefjordkontoret til Adecco.

- Da jeg besøkte henne etter en uke virket det som hun hadde vært der i årevis, sier hun videre. Og vi har fått svært gode tilbakemeldinger. Det som er viktig for oss, er at vi omsetter mulighetene i "lange arbeid". Julie har nå et engasjement ut året, men med muligheter for fast ansettelse.

Diplom til AdeccoHer er det tre meget fornøyde jenter. Fra venstre: Hanne C Jensen (Konsulent hos Velle Utvikling) overrekker diplomet til Birte Svenssen (avdelingsleder Adecco Sandefjord / Larvik).  Julie Vold, administrativ sekretær(nytilsatt) til høyre.

- Det er flott at vi har fått til dette i samarbeid med et bemanningsselskap, sier Hanne Carin Jensen. Hun er veileder hos Velle og er Key Accont Manager (KAM) og har tidligere jobbet i bemanningsbransjen. – Adecco viser samfunnsansvar ved å være en Ringer i Vannet-bedrift, fortsetter hun. - Derfor er det meget hyggelig å kunne overrekke et diplom som synlig bevis på dette. Vi håper at dere vil henge dette godt synlig, sier hun til en smilende Birte Svenssen.

 

Kontakt oss

Jon Grimsgaard

Bedriftsrådgiver

NHO Vestfold

jon.grimsgaard@nho.no
Telefon
92287375