NHO Vestfold ønsker god jul!

Vi ønsker alle våre medlemmer, samarbeidspartnere og venner en riktig god og fredelig julehøytid og et godt nytt år!

Vi drømmer kanskje om slike juledager langs Vestfoldkysten...? Foto: Einar Røsås

Publisert 21.12.15

Vestfold og Telemark

Julen nærmer seg nå med stormskritt samtidig som det ser vårlig og grønt ut utenfor kontorvinduene her i Vestfold. Vi drømmer kanskje om de vakre vinterdagene slik bildet viser, men hvil øynene på det og vit at de kommer igjen!

2015 har gitt mange av våre Vestfoldbedrifter utfordrende dager på jobben, men for svært mange har det også vært et godt år! Det er gledelig å se at vårt økonomibarometer for neste år viser positive trekk både når det gjelder markedsutsikter og sysselsetting. Vi presenterer tallene i begynnelsen av januar, men kan allerede nå røpe at Vestfoldbedriftene igjen er blant de mest optmimistiske i landet. Samtidig skal vi ha i tankene de enkeltbedriftene som har det tøft. NHO Vestfold står på for å bidra så godt vi kan til bedre rammebetingelser for næringslivet.

I 2016 er årskonferansetemaet vårt Remix - det nye arbeidslivet - der vi drøfter fremtidens arbeidsliv og hvordan teknologien vil innvirke på oss. NHO Vestfold setter temaet på dagsorden på vår Næringskonferanse torsdag 3. mars 2016 på Quality Hotel Tønsberg. Sett av datoen allerede nå - så ser vi frem til å møtes der!

Et godt nyttårsforsett for oss i 2016 er å reise enda mer rundt til medlemsbedriftene våre og høre hva man er opptatt av og hva vi må jobbe mer med! Det gleder vi oss til!

Vi ønsker dere alle en riktig god og fredelig jul & et godt og spennende nytt år!

Beste hilsen oss i NHO Vestfold - Vivil, Jon og Kristin

Kontakt oss

Kristin Saga

Regiondirektør

NHO Vestfold og Telemark

kristin.saga@nho.no
Mobil
90181077