Nortura er Ringer i vannet-bedrift!

Nortura på Sem har undertegnet rekrutteringsavtale med Ringer i Vannet.

Her er hovedtillittsvalgt Ann Kristin Kvaløsund, fabrikkdirektør Therese Ryan, personalleder Ann-Kristin Johnsen - alle fra Norturas anlegg på Sem. Helt til høyre står Hanne C Jensen fra Velle Utvikling som har KAM-rollen i Ringer i Vannet-samarbeidet.

Publisert 07.05.14

Vestfold, Ringer i vannet

Etter en presentasjon av NHO-prosjektet Ringer i Vannet, var ikke ledelse og tillitsvalgte på Norturas anlegg på Sem i tvil - de ville være med i prosjektet.

- Vi har nå undertegnet en rekrutteringsavtale med Ringer i Vannet som er helt i tråd med våre verdier: Positiv, Pålitelig, Målrettet og Nyskapende , sier fabrikkdirektør Therese Ryan. - Vi har behov for nye medarbeidere og ser dette samarbeidet som en flott måte å rekruttere på fremover. Vi er stolte av bedriften vår, alle ansatte og produktene vi lager.  Visjonsfilmen til Nortura.

Hanne Jensen fra Velle Utvikling er en av fire som har KAM-rollen (Key Account Manager) i prosjektet. Det hun som skal ha den direkte kontakten med Nortura på Sem og legge til rette for å finne de beste kandidatene til bedriften. - Her i Vestfold er prosjektet et samarbeid mellom fire attføringsbedrifter: Jobbintro, Velle, Fønix og iFokus. I dette prosjektet samarbeider vi tett og kan derfor raskere finne den beste kandidaten for bedriften. Jeg gleder meg til et tett og godt samarbeid med en flott bedrift, avslutter hun.

Kontakt oss

Jon Grimsgaard

Bedriftsrådgiver

NHO Vestfold

jon.grimsgaard@nho.no
Telefon
92287375