Ny rådgiver i NHO Vestfold og Telemark!

Hege Pflug starter som rådgiver i NHO Vestfold og Telemark etter nyttår

Publisert 19.12.17

Telemark, Vestfold og Telemark

Tirsdag 2, januar blir første arbeidsdag for Hege Pflug, og det er også første dag i den nye sammenslåtte regionen NHO Vestfold og Telemark. Hege skal jobbe innen politikk og kommunikasjon, med mye kontakt ut mot våre medlemsbedrifter, politikere og offentlige myndigheter. Hege vil fremme politiske saker og medieutspill, planlegge kontorets aktiviteter i regionen og samarbeide med NHOS lands- og bransjeforeninger og andre samarbeidspartnere i næringslivet.

Hege Pflug er bosatt i Skien, er 47 år, er gift og har to barn. Hun har studert jus, prosjektledelse, endringsledelse, retorikk, team og coaching innenfor Bachelor of management studiet ved BI. Hege kommer fra jobben som politisk rådgiver i Høyres Hovedorganisasjon og tidligere vært rådgiver innenfor bank, forsikring og sparing.

- Jeg gleder meg veldig til å få Hege på laget, sier regiondirektør Kristin Saga. - Hun blir et viktig tilskudd til teamet vårt når vi nå skal bli kjent med flere bedrifter, politikere og samarbeidspartnere på tvers av fylkene. - Hege vil lytte godt til hvilke politiske saker bedriftene våre er opptatt av og dermed gi politikere større forståelse for saker og rammebetingelser. - Vi er opptatt av å vise hvordan politikere kan legge til rette for både verdiskaping og arbeidsplasser i bedriftene, og det skal Hege bidra med, sier Saga.

I tillegg til Hege Pflug og Kristin Saga jobber Helene Naper og Vivil Hunding Strømme på det nye regionkontoret, hhv som advokat og rådgiver. Regiondirektør i NHO Telemark, Nikolai Boye, fortsetter som seniorrådgiver frem til påske 2018. -Vi er også i gang med å rekruttere en ny rådgiver innen salg og marked, sier Kristin Saga. - Den stillingen ligger ute på NHOs sider og på finn.no med søknadsfrist 1. januar, og vi håper på mange gode søkere til denne viktige stillingen, avslutter Saga.

Kontakt oss

Kristin Saga

Regiondirektør

NHO Vestfold og Telemark

kristin.saga@nho.no
Telefon
90181077