Nye styremedlemmer i NHO Vestfold

NHO Vestfolds årsmøte ble arrangert torsdag 5. mars i forkant av Næringskonferansen. 2 styremedlemmer ble takket av og 2 nye kom inn.

Avgått styremedlem Toril Gogstad fra Fønix, styreleder Øyvind Hagen fra Quality Hotel Tønsberg og nytt styremedlem Ellen Flø Skagen fra Nortura

Publisert 10.03.15

Vestfold og Telemark

Årsmøtet valgte inn informasjonssjef Ellen Flø Skagen fra Nortura i Tønsberg og daglig leder Gro Merethe Rørvig fra JobbIntro i Horten som nye styremedlemmer i NHO Vestfold. De erstatter daglig leder Astrid Kirkeåsen i Adax i Svelvik og adm. dir. Toril Gogstad fra Fønix i Sandefjord, som måtte tre av etter 4 år i styret. Styreleder Øyvind Hagen fra Quality Hotel Tønsberg takket Toril og Astrid for strålende innsats for NHO-fellesskapet og ønsket de 2 nye styremedlemmene velkommen. Daglig leder Steven Foss fra FossTech var også på valg, men han har kun vært i styret i 2 år og ble gjenvalgt.

På årsmøtet gjennomgikk regiondirektør Kristin Saga årsberetningen for 2014 og administrasjonen høstet applaus fra forsamlingen. - NHO Vestfold er kun 3 ansatte, men det kjennes av og til som om vi er dobbelt så mange siden vi engasjerer oss i så mange saker som er viktige for medlemmene våre, og kan sees høyt og lavt i fylket vårt, sa Kristin Saga til årsmøtet.

Årsmøtet valgte også ny valgkomite, som nå består av leder Toril Gogstad, samt Carl Hartmann fra NOAH og Pål Wang fra NOKAS.

Etter årsmøtet fulgte Næringskonferansen 2015 #7millioner med påfølgende sosialt samvær og kåring av Årets Vestfoldbedrift.

Kontakt oss

Kristin Saga

Regiondirektør

NHO Vestfold og Telemark

kristin.saga@nho.no
Telefon
90181077