Nytt styre i NHO Vestfold

På NHO Vestfolds årsmøte tirsdag ble Lars Fredrik Bakke valgt som ny styreleder og 3 nye styremedlemmer er på plass!

Fra høyre avtroppende styreleder Øyvind Hagen, nye styremedlemmer Børre Jacobsen, Ellen Dahler Tuset og Stig Lindahl, samt ny styreleder Lars Fredrik Bakke

Publisert 05.04.16

Vestfold

Valgkomiteens innstilling ble valgt av et enstemmig årsmøte og medførte at tidligere styremedlem Lars Fredrik Bakke, Executive Vice President M&M i Wood Group Mustang Norway AS, rykket opp som styreleder i NHO Vestfold. Han etterfølger Øyvind Hagen, adm. dir. for Quality Hotel Tønsberg, som etter vedtektene må fratre etter 4 års lederverv.

4-årsregelen gjaldt også for Ingebjørg Tollnes, kommunikasjonsdirektør i Komplett og daglig leder Marit Sagen Gogstad i Sandefjord Næringsforening. Sammen med Øyvind Hagen ble de takket for strålende innsats for NHO Vestfold gjennom sine styreverv.

-Som styreleder har Øyvind vært inspirerende, dyktig og raus sier regiondirektør Kristin Saga. -Han har representert hele Vestfolds næringsliv i regionalt partnerskap og samarbeidsprosjekter, og han har vært en god ballspiller for administrasjonen.-Vi er heldige som har hatt Øyvind på laget, og heldigvis fortsetter han som en av bedriftsrepresentantene i Yrkesopplæringsnemda, så vi vil fortsatt ha glede av hans kompetanse, sier Saga.

Inn i styret kommer Ellen Dahler Tuset som er adm.dir. i Kongsberg Norspace, Børre Jacobsen, daglig leder i RS Sjøredningsskolen og Stig Lindahl, finanssjef på Torp Sandefjord Lufthavn.

NHO Vestfolds nye styreleder Lars Fredrik Bakke er utdannet ingeniør og økonom, og jobber i Wood Group Mustang som ansvarlig for et av fire forretningsområder som omfatter vedlikehold og modifikasjoner offshore samt landbasert virksomhet. Wood Group Mustang er tidligere Agility Group og før det Grenland Group, og holder til på Fokserød i Sandefjord. Lars Fredrik er 38 år, bor i Sandefjord, er gift og har 2 barn på 7 år. Han karakteriserer seg selv som en generelt engasjert person, noe som vil komme godt med i hans nye styreverv.

-Jeg har hatt gleden av å bli kjent med Lars Fredrik i de 2 årene han har vært medlem av styret, sier Kristin Saga, og nå ser jeg frem til å jobbe enda tettere sammen med han fremover.

Øyvind Hagen gratulerer Lars Fredrik Bakke med nytt styreverv

 

På årsmøtet presenterte Saga årsrapporten for NHO Vestfold, som viser et høyt aktivitetsnivå og tett jobbing mot både medlemsbedrifter, politikere og offentlig administrasjon. Etter årsmøtesakene fikk deltakerne høre avdelingsdirektør Dag Aarnes i NHO snakke om situasjonen i norsk næringsliv og bedriftenes forventninger til markedsutsikter, investeringer og sysselsetting i tiden som kommer.

 

 

 

 

Kontakt oss

Kristin Saga

Regiondirektør

NHO Vestfold

kristin.saga@nho.no
Telefon
90181077