Quality Hotel Tønsberg ble Årets Vestfoldbedrift 2016

Det var en meget stolt hotelldirektør som mottok den gjeve prisen på næringslivets sommerfest i Holmestrand.

#205

Regiondirektør Kristin Saga, Juryens formann Steven Foss og en meget begeistret vinner, hotelldirektør Øyvind Hagen. Fotograf: Jon Grimsgaard

Publisert 08.06.17

Vestfold og Telemark, Årets vestfoldbedrift

Prisen ble delt ut på Sommerfesten

Nærmere 300 deltakere deltok på den årlige Sommerfesten for næringslivet som NHO Vestfold og Næringsforeningene i Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Horten og Holmestrand arrangerer. I år var stedet Holmestrand i forbindelse med Hydros 100-års jubileum.

Det viktigste er menneskene! Øyvind Hagen

Viktig for reiselivet

Hva er den viktigste grunnen til at dere skal vinne, spurte Kristin Saga før det var klart hvem som vant. Det er er lett å svare på, kom det kjapt fra hotelldirektøren. Et ord: Menneskene. I sin takketale trekker Øyvind Hagen igjen frem sine ansatte og gode kollegaer som med sin energi og begeistring har bidratt til de gode resultatene. De betyr mest - der ligger nøkkelen til suksess. Denne prisen betyr mye, ikke bare for oss, men for hele reiselivet i Vestfold. Dette var veldig hyggelig, sier en rørt hotelldirektør.

Juryen utaler følgende om prisvinneren: 

"Årets vestfoldbedrift er en svært synlig og tydelig bedrift i Vestfold. De leverer gode økonomiske resultater. De har gode resultater på medarbeiderundersøkelser og et meget lavt sykefravær. De engasjerer seg sterkt for synliggjøring og utvikling av egen bransje, blant annet gjennom samarbeid. De stiller miljøkrav til seg selv og sine leverandører. De er opptatt av fagopplæring og har til enhver tid mange lærlinger. De har et samarbeid med NAV og rekrutterer blant de som har utfordringer med å komme inn i arbeidslivet. De engasjerer seg i samfunnet rundt seg og deler med de som har lite." 

Juryen har bestått av: 

  • Steven Foss, Juryformann (Styret i NHO Vestfold)
  • Roar Kaupang, SpareBank 1 BV
  • Hege Støldal, DNB
  • Inger Charlotte Johansen, Nordea
  • Alf Anton Eid, Deloitte Tønsberg
  • Øivind Haugen, Holmestrand Næringsforening
  • Jon Grimsgaard, NHO Vestfold (Juryens sekretær)