Stor glede i NHO Vestfold og LO i Vestfold

Nyheten om at samferdselsminister Ketil Solvik- Olsen vil åpne nye E18 i Vestfold før fellesferien ble mottatt med stor glede av NHO Vestfold og LO i Vestfold i dag.

En meget fornøyd regiondirektør Kristin Saga sammen med en like fornøyd LO-sekretær i Vestfold Kim Belaska.

Publisert 17.03.14

Vestfold

-Vi har jobbet med å påvirke utbyggingen av E-18 i årevis, sier regiondirektør Kristin Saga i NHO Vestfold, og i fjor la vi formelt ned Næringsgruppen for E-18 fordi vi så at målet var nådd med planlagt åpning til høsten. Når vi nå får vite at veien faktisk åpner før fellesferien, er vi svært fornøyde på vegne av alle våre medlemmer. Gode samferdselsløsninger er avgjørende for næringslivet, både fordi det bidrar til effektivitet og reduserte kostnader - og fordi det åpner for et bedre regionalt arbeidsmarked med god bevegelse i arbeidsstokken.

Dette støttes av distriktssekretær i LO i Vestfold Kim Belaska. –Mange av våre medlemmer, som er ansatt i Vestfoldbedriftene, har over tid gitt uttrykk for frustrasjon over manglende fremkommelighet, og de er naturlig nok svært glade i dag, sier han. -Kostnadsreduksjoner i bedriftene er dessuten med på å trygge arbeidsplassene våre, og det er spesielt viktig i en tid hvor mange Vestfoldbedrifter opplever tøffere markedsutsikter.

-Når bedriftene opplever utfordringer i markedet er mye av løsningen kostnadsreduksjoner og  økt satsing på unike produkter/løsninger  skapt av dyktige medarbeidere med høy  kompetanse. For å få tak i rett kompetanse vil selvsagt enklere fremkomst på E-18 bidra svært positivt, avslutter Saga.

Kontakt oss

Kristin Saga

Regiondirektør

NHO Vestfold

kristin.saga@nho.no
Telefon
90181077