Thon Hotel Åsgårdstrand er med i Ringer i Vannet

Hotellet undertegnet en rekrutteringsavtale med prosjektet Ringer i Vannet før sommerferien. Nå ansetter de!

Ellen Lysholm fra JobbIntro har gleden av å overrekke RIV-diplomet til Hotelldirektør Per Stang Christensen. En meget fornøyd Isak Andersen i midten av bildet har nettopp fått jobb på hotellet. Hotellsjef Synnøve Frugaard (tv) og Restaurantsjef Michelle Davidsen er meget fornøyd med sin nye medarbeider. Foto: NHO Vestfold

Publisert 08.09.14

Vestfold

- Det er flott å endelig ha en jobb å gå til, Isak Andersen

- Vi overrekker et Ringer i Vannet-diplom til de bedriftene som ansetter nye medarbeidere gjennom Ringer i Vannet. Det har hotellet nå gjort og da er det en glede gi et synlig bevis på dette, sier Ellen Lysholm fra JobbIntro.

Isak Andersen smiler og er svært glad for at hotellet valgte å satse på ham. - Det er flott å endelig ha en jobb å gå til. Jeg har vært rammet av sykdom og på grunn av dette har jeg ikke fullført videregående. Og da har det vært vanskelig å komme inn på arbeidsmarkedet. Han har også startet opp med å fullføre videregående, og drømmen er videre studier etterhvert. - Men nå gleder jeg meg mest over å ha fått jobb!

- Jeg håper dette også kan være med på å inspirere andre bedrifter til å tenke på samme måte som oss. Vi har nå fått en meget motivert og dyktig medarbeider, sier Hotelldirektør Per Stang Christensen. - Vi hadde i utgangspunktet ikke planer om å ansette akkurat nå, men etter vi hadde Isak på arbeidsavklaring ble det fort klart for oss, at dette var en person vi måtte ha med i staben videre.

Thon Hotel Åsgårdstrand

Kontakt oss

Jon Grimsgaard

Bedriftsrådgiver

NHO Vestfold

jon.grimsgaard@nho.no
Telefon
92287375