Toma er med i Ringer i Vannet

Vigdis Lynette Holt hos Toma vil gjerne være med i Ringer i Vannet og signerer rekrutteringsavtalen med prosjektet.

Silje Utkilen fra Fønix (til høyre) kan konstantere at Vigdis Lynette Holt i Toma signerer rekruteringsavtalen til Ringer i Vannet. Foto: NHO Vestfold

Publisert 10.06.14

Vestfold, Ringer i vannet

Toma Gruppen har tre områder: Renhold, Mat og Service. Det er avdelingen i Tønsberg innen renhold som nå aktivt blir med i prosjektet. - Toma har inngått en en konsernavtale med Ringer i Vannet-prosjektet sentralt, så det er naturlig at vi nå blir med i Vestfold, sier Vigdis Lynette Holt. Dessuten er dette helt i tråd med våre verdier som er: Troverdig, Oppdatert, Motivert og Aktiv.

- Det er viktig at vi har en jobb i den andre enden av en utprøving, sier hun, og ser frem til et tett og godt samarbeid med Fønix. Hun er serviceleder for avdelingen i Tønsberg og har ansvaret for nærmere 60 ansatte. Og hun har behov for flere.

- Vi har allerede kandidater som er aktuelle, sier Silje Utkilen, som er KAM (Key Account Manager) i Fønix, og ønsker Toma velkommen. En av fordelene i prosjektet er det gode samarbeidet med de tre andre attføringsbedriftene her i Vestfold som gjør at vi lettere og raskere finner rett kandidat til stillingene som skal besettes. Det er flott å få nok en seriøs og flott bedrift med på Ringer i Vannet-laget, avslutter hun.

Kontakt oss

Jon Grimsgaard

Bedriftsrådgiver

NHO Vestfold

jon.grimsgaard@nho.no
Telefon
92287375