Turist i eget fylke 26. - 27. mai

Herlige spesialtilbud på opplevelser, attraksjoner, overnatting og bespisning. En enestående anledning til å besøke attraksjoner og steder en har hørt om eller spaserer forbi hver dag, men ikke har tatt tid til å stikke innom

#205

Foto: Visit Vestfold

Publisert 18.05.18

Vestfold og Telemark

Her er det bare å legge opp programmet for opplevelser med familien, venner, kollegaer, kjæresten eller naboen. Sjøsprøyt i skjærgården på fjordcruise med MS Viksfjord, spesialoppsatt for disse to dagene med avgang fra Larvik Havn. Avslappende egenpleie med SPA og lunsj på Farris Bad. Søndagsbrunch med havutsikt på Scandic Havna Tjøme, innholdsrik frokost på Thon Hotel Horten. Dypdykk i historien og kunstens verden på Larvik Museum, Midgard Historiske Senter, Marinemuseet, Hvalfangstmuseet, Kaupang Vikingbyen, Slottsfjellmuseet og Preus museum. 

Eller hva med en leken helg: Klatreutfordringer på Tjøme i klatrepark eller Via Ferrata. Høyt&lavt oppunder trærne i Nordens råeste klatrepark. Intern minigolfkonkurranse på Sandefjord minigolf, utfoldelse på Metro Lekeland, nye oppdagelser for lek og moro på Foldvik Familiepark, hopping med sprett i Gravity Sports Trampolinepark. Alle er en del av «Turist i eget fylke» med spesialpriser akkurat disse dagene.

Turist i eget fylke er et arrangement for Vestfolds befolkning, koordinert av Visit Vestfold med våre medlemsbedrifter som tilbydere. Målet er at de som bor i fylket, skal bli en god ambassadør og en kunnskapsrik vert for gjester fra inn- og utland. 

NHO Vestfold og Telemark er medspiller i prosjektet. -Vi støtter helhjertet opp om «Turist i eget fylke», sier regiondirektør Kristin Saga. -Et blomstrende næringsliv forutsetter at bedriftene er attraktive for arbeidstakere, og her spiller reiselivet en viktig rolle. -Både fordi reiselivet representerer mange spennende bedrifter og arbeidsplasser - og fordi de er tilbydere av opplevelser som styrker bosteds- og besøksattraktivitet, sier Kristin Saga.

 

Kontakt oss

Vivil Hunding Strømme

Rådgiver

NHO Vestfold og Telemark

vivil.hunding.stromme@nho.no
Mobil
95936337