Rådgiver Christina Kile er snart på plass!

Vi i NHO Vestfold og Telemark har ventet lenge på vår nye rådgiver salg og marked, og nå gleder vi oss til Christinas oppstart 1. juni. Dette blir bra for medlems-bedriftene våre!

Publisert 14.05.18

Vestfold og Telemark

NHO Vestfold og Telemark skal være en aktiv medspiller for medlemsbedriftene, både når det gjelder politiske rammebetingelser, gode nettverk- og møteplasser, viktige kurs og konferanser, samt å bistå bedriftene i deres behov for rådgivning.

-Med ansettelsen av Christina dekker vi nå alle de områdene hvor bedriftene trenger oss, med ulik kompetanse hos hver enkelt av medarbeiderne på regionskontoret, sier regiondirektør Kristin Saga. -Tilsammen er vi også et veldig godt team som utfyller hverandre, understreker hun. 

Christina vil besøke mange av NHOs medlemsbedrifter i regionen hver eneste uke, lytte til hva NHO kan bidra med for den enkelte og selvsagt følge dette opp. I tillegg vil Christina jobbe med salg og verving slik at vi inkluderer flere bedrifter i fellesskapet vårt. Christina kommer fra jobben som distriktssjef i Boehringer Ingelheim og har tidligere bl.a. jobbet som salgssjef på Farris Bad i Larvik. Hun er bosatt på Nøtterøy med mann og 3 barn.

-Christina er en svært dyktig og engasjert medarbeider, sier Kristin Saga, og vi gleder oss stort til å få henne på laget.

Kontakt oss

Kristin Saga

Regiondirektør

NHO Vestfold og Telemark

kristin.saga@nho.no
Mobil
90181077