Vekst i norsk teknologisk industri

Vinghøg AS - ferdig med omstilling, klar for vekst

Den høyteknologiske bedriften Vinghøg på Nøtterøy går nå fremtiden lyst i møte og har ordreboken full for 2016 etter en tøff omstillingsprosess de to siste årene.

CEO Rune Johannessen

Publisert 04.12.15

Vestfold og Telemark, Kompetanse og utdanning

Tiltakene Vinghøg har satt i verk bidrar til å snu den negative trenden. Ledelsen er stolt av sine lojale ansatte som har stått på i omstillingen og har hatt et tett og godt samarbeid med fagforeningene i prosessen.

Fagmiljøet i bedriften er viktig for Vestfold med sin unike kompetanse i programvareutvikling, systems engineering og produksjon i fag som mekanikk, mekanisk design, elektronikk og elektrooptikk. Vinghøg samarbeider med det norske forsvaret har kunder i over 50 land. Alle leveranser må forhåndsgodkjennes av norske myndigheter i forhold til norske eksportregler.

CEO Rune Johannessen forteller at bedriften bruker mange lokale leverandører fra Vestfold. "Det finnes mange dyktige lokale samarbeidspartnere som er i stand til å levere god kvalitet til riktig pris for bedriftens komplekse produkter", forteller Johannessen. Bedriften designer, utvikler og produserer komplette systemer og driver vedlikehold etter at de er levert. Bedriften har 120 ansatte innen et bredt spekter av fagdisipliner forteller HR-ansvarlig Linda Augedal, som også forteller at Vinghøg er godkjent lærebedrift for optronikere og ansetter og utdanner lærlinger.

Patrik Vesterlund, VP finance i Vinghøg AS, er interessert i medlemsfordelene i NHO knyttet til forsikring og strømavtale, og var som de andre i ledergruppen glad for at NHO jobber aktivt med både nasjonal og lokal samferdsels-  nærings- og arbeidsmarkedspolitikk på vegne av medlemsbedriftene i NHO-fellesskapet. 

Kontakt oss

Vivil Hunding Strømme

Rådgiver

NHO Vestfold og Telemark

vivil.hunding.stromme@nho.no
Mobil
95936337