Nyheter

 1. Partene enige - storstreik avverget

  8. april 2018 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Innlandet, Lønnsoppgjøret, Møre og Romsdal, NHO Arktis, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestlandet

  15 timer på overtid ble NHO og LO/YS enige i årets tariffoppgjør.

 2. NHO Arktis

  13. oktober 2017 | Finnmark

  Første felles styremøte for NHO Finnmark, Troms og Svalbard har gitt regionen navn. NHO sin nye nordligste stor-region er Arktis.

 3. Opprett NHOs digitale personal- og HMS-håndbøker

  7. september 2017 | Finnmark

  Våre håndbøker er enkle å sette opp, oppdateres av våre advokater og eksperter, sikrer bedriften lovpålagt arbeidsreglement og er lett tilgjengelig for alle ansatte på mobil.

 4. Stortingskandidater på bedriftsbesøk i Kirkenes

  1. september 2017 | Finnmark, NHO Arktis

  Vi tok med oss et knippe av stortingskandidater fra hele Finnmark på bedriftsbesøk og lunsjmøte for å bli kjent med noen av våre flotte medlemsbedrifter.

 5. Fortsatt stort udekket kompetansebehov!

  28. august 2017 | Finnmark

  6 av 10 av NHOs bedrifter i Finnmark har et udekket kompetansebehov. Fagarbeidere og fagskolekandidater er mest ønsket. Undersøkelsen viser at etterspørselen etter fagkompetanse øker til tross for økt digitalisering i arbeidslivet.

 6. Denne kompetansen trenger bedriftene fremover

  28. august 2017 | Finnmark, Kompetanse og utdanning, Kompetansebarometer

  Over 5500 av NHOs medlemsbedrifter har svart: De neste fem årene har de størst behov for kompetanse innen håndverksfag og ingeniører- og tekniske fag.

 7. Formueskatten hemmer nordnorske bedrifter

  16. august 2017 | Finnmark

  I Nord-Norge har vi mange små og mellomstore hjørnesteinsbedrifter, på små steder, med personlige eiere, som heller vil investere i bedriften, enn å sende verdiene til det offentlige i form av formueskatt.

 8. Vi må ha kommuner som møter næringslivets behov

  10. august 2017 | Finnmark

  NHO har de siste syv årene levert en oversikt over hvordan landets kommuner scorer på en rekke relevante områder sett fra næringslivets side. Finnmark ligger fortsatt i bunn av alle fylkene, men flere kommuner styrker sin posisjon.

 9. Så mye bidrar din bedrift til samfunnet

  27. juni 2017 | Økonomisk politikk og analyse, Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Innlandet, Møre og Romsdal, NHO Arktis, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Seriøst arbeidsliv og samfunnsansvar, Skatter og avgifter, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestlandet

  Hvor mange elevplasser bidrar din bedrift til? Hvor mange meter vei? Nå kan du beregne samfunnsbidraget fra din bedrift.

 10. EØS-avtalen skaper trygghet for arbeidsplassene våre!

  8. mai 2017 | Finnmark

  Vi er stolte av det gode samarbeidet NHO har med LO her i nord. Det er et samarbeid om å sikre gode arbeidsplasser. Et samarbeid om å skape nye arbeidsplasser i industri- og næringsliv for fremtidens Arktis.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
6 >