Bli ambassadør

Du kan irritere deg over mørketid, dårlige veier og sludd på 17. mai. Men ingenting, selv ikke badetemperaturer så vidt over frysepunktet i juli, får deg til å slutte å elske Nord-Norge.

Foto: Terje Rakke – Nordic Life/www.nordnorge.com

Foto: Terje Rakke – Nordic Life/www.nordnorge.com

Publisert 02.07.15

Finnmark, NHO Arktis

Du er den som alltid har kjent og vil kjenne en dyp kjærlighet til landsdelen din, menneskene, naturen og mulighetene i nord. Du er den som brenner for å skape verdier i og for Nord-Norge.
Kjenner du deg igjen? Da er det deg vi søker.

Med Agenda Nord-Norge sitt årlige ambassadørprogram får du mulighet til å bli en av de 12 utvalgte. Du blir med på en unik reise i din egen landsdel. Vi skal besøke bedrifter og universitet. Vi skal snakke med ordførere, tillitsvalgte og bedrifter. Vi får smake på den nordnorske maten og se en natur så vakker at selv den kinesiske mur og Eiffeltårnet ikke får oss til å skjemmes. Og selvsagt skal vi besøke Statsministeren og Stortinget for å lære mer om hvordan Nord-Norge selv kan ta en posisjon i utviklingen av vår egen landsdel.

Når året er over er du blant de beste i Nord-Norge om Nord-Norge. Du har trent på bruke din stemme på talerstoler, i medier og i sosiale arenaer. Det viktigste du likevel tar med deg hjem er nettverket som kan gi din virksomhet store muligheter.

Programmet gjennomføres over seks tre-dagers samlinger gjennom ett år. Mye av reisen og utviklingen skjer på Hurtigruten, men hele landsdelen blir vårt felles læringsrom. Deg vi søker er i aldersspennet pluss/minus 25-35 år. Du er i ferd med å starte din yrkeskarriere, kanskje i egen bedrift, kanskje i etablert virksomhet. Eller du er allerede etablert med et brennende engasjement for Nord-Norge.

Høres dette spennende ut? På Agenda Nord-Norges hjemmeside kan du lese mer om programmet og hvordan du søker