Bilforhandlere fra Finnmark deltok på "Bruktbil 15"

Finnmark Bilbransjeforening deltok på "Bruktbil 15" - Norges største fagkonferanse for bil. Konferansen samler 750 deltagere - 17 av dem var fra Finnmark.

Rolf Gunnar Pedersen, Alta Motor AS, Yngve Labahå, Kirkenes Bil AS, Morten Haddal, Alta Motor AS og Håvard Eilertsen fra Alta Motorsenter AS på vei inn til konferansens første dag.

Publisert 12.11.15

Finnmark

"Bruktbil 15" er Norges største fagkonferanse for bil. Daglige ledere og selgere fra hele landet deltok på det som må sies å være en svært godt faglig sammensatt bransjekonferanse. Finnmark Bilbransjeforening var representert med 12 bedrifter og 16 ansatte. FBF er en aktiv bransjeforening med 40 medlemmer fra hele fylket. Foreningen arbeider med møteplasser, kompetanseheving og utvikling av bilbransjen i Finnmark. NHO Finnmark er sekretariat for foreningen.

Medlemmene i FBF møttes på Gardermoen mandag 9.- 11. november. De startet med medlemsmøte og informasjon fra NHO Forsikring mandagskveld. NHO Forsikring er et tilbud til alle bedrifter tilsluttet NHO.  Agnar Noreidet og Jan-Richard Lislerud møtte fra NHO Forsikring.

Tirsdag og onsdag gikk til hovedkonferansen " Bruktbil 15". Konferansens hovedtema er bruktbil, men andre viktige tema ble belyst og diskutert på en god måte. Næringen har fokus på innovasjon, fremtidige markedsplasser, teknologisk utvikling, kommunikasjon med kundene og økonomiske marginer. En flott møteplass for alle som ønsker å være foroverlent i møte med fremtidens bilnæring.