Ringer i vannet

På offensiven i Vest

Sogn og Fjordane er et reiselivsfylke på offensiven og satser på Ringer i Vannet.

Publisert 26.11.15

Sogn og Fjordane

Ole Morten Strømmen er Key Account Manager for attføringsbedriften Origod. Han har denne uken signert Ringer i Vannets intensjonsavtale med både Quality hotel Florø og Comfort Hotel Florø. Origod samarbeider med NAV om å få personer utenfor arbeidslivet tilbake i jobb. 

De to hotellene er lokalisert i Florø sentrum. Quality består blant annet av en eldre del som er et restaurert sildesalteri fra 1890-årene, mens Comfort er et urbant og moderne konferansehotell.

Siv Grov fra Comfort hotell og Lars Jonas Mikael Alander fra Quality hotel mottok begge det synlige beviset på at de er samarbeidspartnere med tiltaksarrangøren Origod.

Ole Morten uttaler at han er sikker på at avtalene vil være nyttige for begge partene, og ser frem til å starte samarbeidet. Ragnhild Friis-Ottessen regionsansvarlig for Ringer i Vannet i Sogn og Fjordane er optimist.

- Jeg merker at det er en økning i antallet intensjonsavtaler i fylket. Det viser at her er det gode, samfunnsbevisste bedrifter og et godt fylke som vil satse. Det er virkelig flott å se hvor mange av NHOs medlemsbedrifter som ønsker å ta del i denne satsingen, sier Friis-Ottessen.

Også NHO Reiseliv er engasjert.

- Ringer i vannet er en viktig rekruteringsportal, sier regionsansvarlig Wenche Salthella i NHO Reiseliv.

Hotellene i Sogn og Fjordane trenger vi gode ambassadører på jobb. Særlig trenger vi folk i resepsjon, på renhold og servering, sier Salthella.Lars Jonas Mikael Alander, daglig leder, Quality Hotel Florø og Ole Morten Strømmen , kam i Riv fra Origod.