Nyhet: Lær av våre eksperter i NHO Kurs

Bli med på spennende og relevante kurs i Sogn og Fjordane! Vær tidlig ute og få med deg lanseringstilbudene.

Kursholdere i NHO Kurs

Kursholdere i NHO Kurs

Publisert 18.08.17

Sogn og Fjordane

Du kan nå melde deg på kurs i nyetablerte NHO Kurs, hvor NHOs advokater og fageksperter er kursholdere. Du får oppdateringer og opplæring innen sentrale temaer for din bedrift. I tillegg er kursene en møteplass for nettverksbygging.

Oppstart er i september. I Sogn og Fjordane holdes det to spennende og aktuelle kurs innen personvern og oppsigelse/avskjed. Les mer og meld deg på:

Oppsigelse og avskjed, 2. oktober, Førde

De nye personvernreglene, 19. oktober, Førde

Det avholdes også kurs i andre arbeidsrettslige tema, konflikthåndtering, EØS, forhandlinger mm i Oslo og for øvrig i landet. Disse finner du her:

Kurstilbudet fra NHO Kurs

Lanseringstilbud

Vi sparker i gang med to solide lanseringstilbud.

  • 2 deltakere fra samme bedrift til prisen av 1
  • 25 prosent Early Bird-rabatt

Early Bird gjelder ved bestilling av kurs innen tok uker før kursdato.
Tilbudene kan ikke kombineres.

Kursene er en viktig del av vår medlemsservice

– Vi håper å se så mange som mulig av våre medlemmer, og gjerne andre, på disse kursene. Vi er trygge på at deltagerne får det de kommer for – våre fageksperter er erfarne og blant de ypperste i sine felt. Velkommen på kurs! sier Hege Saastad Haugan, ansvarlig for NHO Kurs.

– Gjennom kursvirksomheten kommer vi tettere på medlemmene. Det er viktig for å kunne gi en god medlemsservice. Når vi møter medlemmene får vi også nyttige innspill. Det kan være relatert til vår digitale arbeidsgiverservice Arbinn.no, om politikk eller om regler. Regelverket oppleves jo komplisert av mange. Det er bedriftene som vet hvor skoen trykker, sier Nina Melsom, direktør Tariff og medlemstjenester i NHO. Hun har store forventninger til den nye satsningen på kurs.

– Det er i NHOs interesse at medlemmene er oppdatert og har kompetanse på våre kjerneområder, sier Melsom.

Her finner du kurstilbudet fra NHO Kurs