Stilling ledig

 1. Prosjektrådgiver

  25. oktober 2016

  For å imøtekomme Trondheimsregionens ønske om økt involvering og deltakelse i programarbeidet utvider vi nå teamet. Vi søker en prosjektrådgiver som ønsker å bidra til utvikling og etterspørsel av morgendagens løsninger, som har et stort engasjement for innovasjon, og som gløder for å bidra til endring og utvikling både i offentlig sektor og i næringslivet.

 2. Rådgiver vannkraft

  21. oktober 2016

  Energi Norge AS (EnergiAkademiet) søker nå etter deg som vil være med å bidra til å videreutvikle norsk vannkraftkompetanse. Stillingen har energifaglig hovedfokus mot dammer, hydrologi og vannveier. Ansvarsområdet omfatter aktiviteter knyttet til kurs og konferanser, felles-finansierte forskningsprosjekter og noe næringspolitikk.

 3. Business Controller

  20. oktober 2016

  Vi ser etter deg med høyere utdannelse innenfor økonomi og administrasjon og med noen års relevant erfaring. Stillingen har hovedvekt på økonomi, men du vil også jobbe med andre oppgaver som ligger innenfor administrasjonsavdelingen. Du trives med varierte oppgaver, er både strukturert og initiativrik, og du samarbeider godt. Hos oss vil du jobbe tett med nær 50 kolleger i Energi Norge, i tillegg til fagmiljøer innenfor blant annet økonomi og IT i NHO-fellesskapet.

 4. Avdelingsleder Bygg og Bolig

  14. oktober 2016

  EBA søker avdelingsleder bygg og bolig i nyopprettet stilling. Som avdelingsleder for Bygg og Bolig får du ansvaret med å lede foreningens arbeid innenfor dette viktige fagområdet i tett samarbeid med bedriftene og administrasjonen for øvrig.