Avdelingsleder Bygg og Bolig

EBA søker avdelingsleder bygg og bolig i nyopprettet stilling. Som avdelingsleder for Bygg og Bolig får du ansvaret med å lede foreningens arbeid innenfor dette viktige fagområdet i tett samarbeid med bedriftene og administrasjonen for øvrig.

#205

En bro bygges. Fotograf: iStockPhoto

Publisert 14.10.16

EBA skal være en tydelig og synlig aktør innenfor Bygg og Bolig med mål om å bidra til å løse bransjens utfordringer innenfor aktuelt regelverk, avtaler og planer, både i det offentlige og det private markedet

Stillingen innebærer et helhetlig ansvar for å identifisere og følge opp de aktuelle  saksområdene og problemstillingene som er sentrale for EBAs bedrifter. Arbeidet vil foregå i nært samarbeid med EBAs ulike utvalg bestående av fagpersoner og ledere fra EBAs bedrifter.

Du vil få mulighet til å utvikle, påvirke og ikke minst skape resultater for en stor og viktig næring. 

EBA legger vekt på å være en samfunnsaktør som tar helhetlig ansvar og setter dagsorden for næringen. Du vil oppleve å bli del av et sterkt fagmiljø, og et godt arbeidsmiljø med fokus på høy trivsel.

Vi søker etter:

  • En person med ingeniørfaglig utdannelse og med relevant praktisk erfaring. 
  • Du må ha evne til å lede prosjekter, være god til å planlegge, ha sterk gjennomføringskraft, og kunne konseptualisere og visualisere forslag og idèer.  Du liker å dra prosesser på en involverende, men effektiv måte. 
  • Du har næringspolitisk forståelse og byggteknisk kompetanse. Du trives godt med å kommunisere med ulike miljøer, og skal bistå bedriftene innenfor fagområdet. 

Kontaktinformasjon:

Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med administrerende direktør i EBA, Kari Sandberg på tlf 952 21 074. Alle henvendelser blir behandlet fortrolig.

Søk stillingen her.

Søknadsfrist: snarest