NHO-medlemskap gir deg trygghet som arbeidsgiver

Du får tilgang til økonomiske fordeler, advokathjelp, rådgiving, forsikring, pensjonsordning, kurs og arrangementer.

Kvinne på jobben i kontorlandskap i en av NHOs medlemsbedrifter.

Bli bedre kjent med hva bedriften din kan få ut av medlemskapet i NHO. Her har vi samlet ti medlemsfordeler (illustrasjonsbilde).

Publisert 07.01.18

Buskerud, Oslo og Akershus

Kontakt oss om medlemskap i NHO

Regn ut pris, og søk om medlemskap i NHO

1. Politisk gjennomslagskraft 

NHO-fellesskapet er den største interesseorganisasjonen for bedrifter og arbeidsgivere i Norge. Vi har nær kontakt med politiske myndigheter. Dette kommer deg og din bedrift tilgode i form av gjennomslagskraft og påvirkningsmuligheter.

2. Advokathjelp

Som medlem kan du kontakte din landsforening for eksperthjelp i forbindelse med permitteringer, oppsigelser og ansettelser. NHOs arbeidsrettsavdeling yter spisskompetanse innen prosedyre for alminnelige domstoler og for Arbeidsretten.   

3. Landsforening og bransje

Medlemskap i NHO gir også medlemskap i en landsforening som passer din bedrift. Gjennom landsforeningen, eventuelt også relevant bransjeforening, får du og din bedrift råd og hjelp  i spørsmål som angår din bransje. 

4. Regionkontorer med lokal kunnskap

Våre 13 regionkontorer tilbyr rask service og rådgivning, møteplasser og lokalkompetanse - der du er. I tillegg har enkelte lands- og bransjeforeninger egen regionforening. 

5. Arbinn - digitalt verktøy for arbeidsgivere

Vi har laget verktøy som hjelper deg i din daglige rolle som arbeidsgiver. Du finner veiledere, sjekklister, maler, kontrakter, spørsmål og svar, kurs med mer på arbinn.nho.no

6. NHO Pensjon

Prisene i NHO Pensjon ligger betydelig under det som i dag er standard i markedet. Avtalen har en enkel pakke i bunn som passer de fleste, men med mulighet til å ha tilvalg som gjør at også bedrifter med kompliserte ordninger er dekket. Her er mer om NHO Pensjon.  

7. NHO Forsikring

NHO Forsikring skreddersys for din bedrift med gode betingelser og profesjonell rådgiving. Som NHO-medlem kan du nå raskt og enkelt tegne person-, ansvar-, skade- og motorforsikringer. 

8. NHO Digitale håndbøker 

Våre digitale personal-, HMS- og lederhåndbøker har en rekke fordeler som sparer bedriften din for både tid og penger. De er enkle å sette opp og redigere, oppdateres av NHOs jurister på arbeidsrett og er lett tilgjengelig på mobil for alle ansatte. 

9. NHO kurs til medlemspris

Du kan lære av våre eksperter som holder kurs i hele landet. Arbeidsrett, forhandlinger, HMS, lønn, personvern, konflikthåndtering og digital kommunikasjon er eksempler på temaer vi holder kurs i. 

10. Rabatterte fordeler 

Du får tilgang til våre gunstige avtaler med eksterne leverandører. 

 

– NHO påvirker beslutningstakere der vi er. Her i Innlandet merker vi at NHOs regionkontor gjør en god jobb for å sørge for riktige samferdselsprioriteringer, sier Trond Hagerud, administrerende direktør i Mapei.

Derfor er jeg medlem

Møller Bil: – Tilgang på kompetanse og informasjon
Mapei: – NHO påvirker der vi er 

Kontakt oss om medlemskap

Hvordan ønsker du å bli kontaktet? (obligatorisk)
 
 

Kontakt oss

Berit Boneng Wesenlund

Salgs- og markedskoordinator

Produkt

berit.b.wesenlund@nho.no
Mobil
92098804