Medlemsfordel

Rabatterte advokattjenester

Som NHO-medlem får du tilbud om forretningsjuridiske tjenester til 15 prosent rabatt og en time gratis førstekonsultasjon gjennom Eurojuris. 

NHOs medlemmer har regelmessig behov for juridisk bistand, også i forhold til andre spørsmål enn arbeidsrett. Illustrasjonsfoto. 

Publisert 09.10.15

Avtalens fordeler

  • en time gratis førstekonsultasjon
  • 15 prosent rabatt på gjeldende priser
  • topp prioritet og 24 timer responstid
  • landsdekkende med 15 kontor
  • SMB-fokus
  • eget NHO-telefonnummer: 800 32 500
  • epost: nho@eurojuris.no
  • nettsider: www.eurojuris.no/nho og www.nho.no/medlem

NHOs medlemmer har regelmessig behov for juridisk bistand, også i forhold til andre spørsmål enn arbeidsrett. NHO har derfor fremforhandlet en avtale med Eurojuris Norge og gir deg dermed et medlemstilbud som gjør det enkelt å finne en advokat til en fordelaktig pris når slike behov oppstår i bedriftene.

Les også: Eksperthjelp i arbeidsrett

I heftet Eurojuris Informerer får du innsikt i relevante og praktiske temaer på ulike rettsområder. Denne ferske utgaven handler om næringsjuridiske emner og har interesse for bedrifter av ulik størrelse og i ulike bransjer.

Driver din virksomhet fra tid til annen prosjektsamarbeid, anbefaler vi NHO-advokat Arnhild Dordi Gjønnes' artikkel i heftet (side.9): Prosjektsamarbeid – praktisk, men lovlig eller ulovlig?

Eurojuris

Eurojuris Norge har kontorer i 15 norske byer, alle med et særskilt fokus mot SMB-markedet. NHO-medlemmer kan kontakte Eurojuris på et eget telefonnummer 800 32 500 eller e-post nho@eurojuris.no. Det vil også være dedikerte kontaktpersoner på hvert enkelt av de 15 kontorene.

- Vi tror at nærhet til advokaten og lokal kunnskap er viktig for våre klienter. Samtidig er det kostnader å spare ved å benytte seg av lokale advokatfirma fremfor de store Oslofirmaene, sier Terje Gundersen, administrerende direktør i Eurojuris Norge.

Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Ingebjørg Harto

Direktør

NHO Brussel

Ingebjorg.Harto@nho.no
Mobil
92447160