Arbinn.no: NHOs nye digitale tjeneste for arbeidsgivere

For å gi deg lettere tilgang til informasjon om arbeidsrett og HMS-spørsmål, har NHO-felleskapet laget en ny nettjeneste – arbinn.no.

Se hva Arbinn kan gjøre for deg

Publisert 10.10.16

Agder, Buskerud, Finnmark, Innlandet, Vestlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Rogaland, Oslo og Akershus, Trøndelag, Sogn og Fjordane, NHO Arktis, Telemark, Vestfold og Telemark, Østfold, NHO Idrett

arbinn.no har advokatene og ekspertene i NHO-felleskapet laget gode veiledere, sjekklister og spørsmål og svar på de vanligste arbeidsrettslige temaene.

Besøk tjenesten ArbinnLogg inn og send årsoppgave 2017

Arbinn gir deg oppdatert informasjon om

  • oppsigelser
  • ansettelser
  • ferier
  • permisjoner
  • risikostyring
  • sykefravær
  • lønn og tariff

Som medlem kan du i tillegg få tilgang til en rekke kvalitetssikrede standarddokumenter, og det utvikles hele tiden nye på arbinn.no. Vi hører gjerne fra deg om det er noe du savner!

Nå med Chat

En nyetablert chat-tjeneste står klar til å hjelpe deg om du ikke finner det du leter etter.

Mitt medlemskap

Som medlem kan du gå til «Mitt medlemskap» som er bedriftens oversikt over medlemskapet. Her ser du bedriftens tariffavtaler, fakturaer, årsoppgaver og du kan selv styre hvem i bedriften som skal ha tilgang til arbinn.no.

Innlogging

Deler av tjenesten er åpen, mens andre deler krever pålogging. Dersom du har benyttet NHOs gamle Min side kan du logge på med samme brukernavn og passord som før. Hvis ikke kan du klikke «registrer bruker» for å få tilgang. Epostadressen du registrer må finnes i NHOs medlemssystem.

Besøk tjenesten Arbinn

Spørsmål om Arbinn

Dersom du har spørsmål eller tilbakemeldinger, kontakt oss på arbinn@nho.no