Fulgte anbefalingen og valgte Storebrand

Anbefalingen fra NHO gjorde valget enkelt. Vi ble kontaktet av Storebrand, og dette er i dag vår pensjonsleverandør, sier Hans Petter Jacobsen, daglig leder i Aclima AS.

Daglig leder i Aclima AS, Hans Petter Jacobsen fulgte oppfordringen fra NHO og valgte NHO Tjenestepensjon i Storebrand.

Publisert 08.04.15

Hans Petter Jacobsen er daglig leder i Aclima AS, som er en familiebedrift fra 1939 med 16 ansatte. Bedriften har spesialisert seg på ullundertøy, og de har vært en kompetent og viktig tekstilprodusent siden oppstarten. Aclima har et bredt fokus, og produserer ullundertøy til alt fra barn til Forsvaret.

 Aclima er medlem i NHO og kan benytte tilbudet om NHO Tjenestepensjon. NHO Tjenestepensjon er Norges største innkjøpsordning av tjenestepensjon og gir medlemsbedriftene tjenestepensjon av god kvalitet og med gunstige betingelser

- Anbefalingen fra NHO gjorde valget enkelt. Vi ble kontaktet av Storebrand, og dette er i dag vår pensjonsleverandør, sier Jacobsen. Vi opplever at Storebrand er en god og langsiktig leverandør på pensjon. I tillegg var det enkelt å flytte pensjonsordningen. Storebrand tok seg av hele flytteprosessen, sier Jacobsen. 

 NHO Tjenestepensjon er eksklusiv for NHOs medlemsbedrifter, og har blant annet som formål å sikre at bedriftene kan føle seg trygge på at de har konkurransedyktige vilkår, og at kundebetjening og administrative rutiner har den kvalitet som er lovet.

- NHO er en solid organisasjon, og samarbeidsavtalen gjør meg trygg på at jeg til enhver tid har konkurransedyktig betingelser, legger Jacobsen til.

 Som følge av at Aclima har pensjonsordningen i Storebrand, blir de ansatte en del av Storebrand Fordel.

- Jeg som daglig leder får hjelp av Storebrand til å informere de ansatte om pensjonsordningen, gjennom et eget fordelsprogram for de ansatte, sier Jacobsen.

 NHO tjenestepensjon har Anbefalt Pensjon som spareløsning for de ansatte. Med Anbefalt Pensjon blir forvaltningen av pensjonspengene automatisk tilpasset den enkeltes alder.

- Pensjonspengene skal forvaltes over mange tiår, og derfor er det avgjørende at de forvaltes best mulig på lang sikt, slik at mine ansatte får mest mulig ut av pensjonspengene, forteller Jacobsen.

Jeg har tillit til at Storebrand forvalter pensjonssparingen for meg og mine ansatte på best mulig måte, avslutter han.