Spar 20 prosent med NHO Forsikring

Få person-, skade- og motorforsikring til bedriften med gode betingelser.

mann på kontor fra animasjonsfilmen om forsikring

Visste du at NHO har forhandlet frem en forsikringsavtale på vegne av mange tusen bedrifter? Kontakt oss nå!

Publisert 05.02.16

Oslo og Akershus

Bedriftene som så langt har tegnet forsikringer gjennom avtalen har i snitt spart 20 prosent i forhold til den prisen de hadde. Flere sparer dermed så godt som hele medlemskontigenten til NHO. 

Vil du vite hva din bedrift kan spare?

Gjør ett av følgende, også om bedriften ikke er medlem enda: 

  • Ring 23 08 85 30
  • Send sms med kodeord nho forsikring til 2007

Fyll ut skjema og bli kontaktet  

Dette er forsikringene vi tilbyr

Som medlemsbedrift får du tilgang til følgende forsikringer med gode betingelser:

Personforsikringer
Skadeforsikring
Motorforsikring

Hvorfor NHO Forsikring

  • Veldig gode betingelser
  • Enkelt, oversiktlig og tidsbesparende
  • Profesjonell rådgivning
  • Skreddersydd din bedrift

Dette er NHO Forsikring

Se video om hvor enkelt det er å bytte til NHO Forsikring.

Mer enn 8 av 10 bytter forsikring

Hele 84 prosent av de som så langt har fått tilbud, har valgt å bytte til NHO Forsikring. – Dette viser at en stor andel ser på dette som et godt tilbud. Våre medlemmer opplever at dekningene er like gode som forsikringen de hadde tidligere, men prisene er lavere, sier Kristin Diserud Mildal, avdelingsdirektør for Pensjon- og forsikringspolitikk.

 

Se hva Bakermester Klaussen sparte på NHO Forsikring

Bedriftsidretten sparer 150 000 kroner ved å bytte til NHO Forsikring

Rask hjelp etter skade

Kort tid før Stalheim hotel fikk store skader hadde de skiftet til NHO Forsikring. Det er direktøren glad for.

 – Jeg er meget fornøyd med hvordan behandlingen har vært under hele skadeprosessen. Takstmannen fungerte også bra, og oppfølging fra NHO Forsikring er den beste jeg har hatt fra noen forsikringsselskap vi har vært knyttet til i de siste tiår, sier Ingrid Tønneberg, direktør ved Stalheim hotel.

Flere meter høy snø smeltet og frøys, for å så smelte og fryse igjen, på taket av Stalheim hotel i vinter. Til slutt ble snøen så tung at den brøt seg ned gjennom taket. 

Ordningen innebærer at bedriftene får tilgang til en forsikringsmegler (Norwegian Broker) som er bedriftens representant overfor forsikringsgiverne i avtalen.

Nyhet! Nå får du kredittforsikring

Et helt nytt tilbud er kredittforsikring. Kredittforsikringsselskapet hjelper din virksomhet med å begrense de økonomiske konsekvensene dersom en kunde ikke betaler for en vare eller produkt de har solgt på kreditt.

Man vil da kunne få dekket store deler av den utestående betalingen av Kredittforsikringsselskapet. NHO Forsikring så er det Euler Hermes som leverer dette produktet.

Euler Hermes gjør utbetaling til sin/NHO Forsikring sin kunde og driver selv inkasso for å innhente den manglende betalingen.

Da kan driften fortsette uten at det blir påført store tap på grunn av  manglende betalinger, og slipper selv å innhente disse pengene.

Mer om hvorfor velge NHO Forsikring: 

  1. Veldig gode betingelser:  NHO Forsikring ved Norwegian Broker har forhandlet på vegne av rundt 420.000 årsverk i medlemsbedriftene. Det betydelige innkjøpsvolumet gir veldig gode betingelser.

  2. Enkelt, oversiktlig og tidsbesparende: Alle forsikringer samlet på ett sted. Ta kontakt, vi kan hjelpe deg å flytte forsikringene.

  3. Profesjonell rådgivning: Forsikringsmegleren Norwegian Broker drifter innkjøpsordningen. Eksperter betjener NHOs medlemsbedrifter ved kjøp av forsikring, spørsmål og ved skadeoppgjør.

  4. Skreddersydd din bedrift: NHO Forsikring tilbyr forsikringsprodukter innen kategoriene person, skade og motor.  Vår omfattende bransjekompetanse sikrer deg forsikringsvilkår som er spesielt tilpasset din bedrift.

Her kan du be om å bli kontaktet

Eller ring 23 08 85 30 eller send sms med kodeord nho forsikring til 2007.

NHO setter ny standard i pensjonsmarkedetTemaside med alt om NHO Forsikring