Sparer 75 000 ved å bytte til NHO Forsikring

Bakermester Klausen har benyttet seg av NHOs nyeste medlemsfordel, NHO Forsikring. - Vi sparer 75 000 kroner i året, forteller kontorsjef Marianne Nilsen.

Bakermester Klausen har inngått avtale med NHO Forsikring

Publisert 30.09.14

- Før har vi betalt 170 000 kroner, med det nye tilbudet betaler vi 75 000 kroner mindre på et år. Det er kjempebra og vi er veldige fornøyde med det, sier Marianne Nilsen, kontorsjef hos Bakermester Klausen.

De har takket ja til NHO nyeste medlemsfordel, NHO Forsikring, gjennom bransjeforeningen BKLF i NHO Mat og Drikke. Med 87 årsverk spare de mye nå som de har skiftet yrkesskadeforsikring.

Mye penger å spare

Likevel var Nilsen litt skeptiske i begynnelsen.

- Jeg tenkte at det nesten at det var for godt til å være sant fordi det var mye penger å spare. Jeg sjekket om det var den samme dekningen som det vi hadde fra før, og det var det, sier Nilsen.

- Forsikringen er like god, men vi sparer mye penger på det, så da var det verdt de minuttene det tok å kikke på det, understreker hun.

Mange tilbud i en travel hverdag

I tillegg til å spare penger opplever Bakermester Klausen at det er flere fordeler med å tegne forsikring gjennom NHO.

- Vi synes at det har vært god rådgiving, og det har vært enkelt, sier Nilsen.

I tillegg til de gode betingelsene er også ordningen skreddersydd for bedriften.

- Bruk de minuttene det tar å sjekke tilbudet. Man får mange tilbud i en travel hverdag, men i dette tilfellet var det veldig mye å spare, så det var vel anvendt tid, avslutter Nilsen.

Les mer om de forskjellige forsikringene: