Finansdirektøren i Stokke: – NHO Pensjon er best i markedet

– I kundeportalen kan ansatte enkelt gå inn og sjekke hvordan det står til med deres pensjon, sier Helge Gausnes, Stokke AS.

#205

Har du også sittet i en slik stol? Til høyre finansdirektør Helge Gausnes. Foto: Stokke AS.

Publisert 12.09.16

Få et uforpliktende tilbud på NHO Pensjon fra Storebrand

NHO og Storebrand har fornyet avtalen om levering av pensjon til NHOs medlemsbedrifter. Dermed er NHO-medlemmer sikret et svært godt pensjonstilbud fremover.

NHO Pensjon Vis fakta Skjul fakta

NHO Pensjon er en medlemsfordel, levert av Storebrand, hvor våre medlemsbedrifter får tilgang til enkle, trygge og gode innskuddspensjonsløsninger.

NHO Pensjon vil blant annet:

  • Sikre bedriften en kostnadseffektiv ordning som er enkel for bedriften å etablere, og som i tillegg er enkel å administrere etter at ordningen er satt i gang.
  • Sørge for at små og mellomstore bedrifter nyter godt av felles forhandlingsmakt.
  • Sikre at markedet overvåkes slik at bedriftene over tid kan føle seg trygge på at de har konkurransedyktige vilkår, og at kundebetjening og administrative rutiner har den kvalitet som er lovet.

Stokke AS er blant dem. Bedriften er verdenskjent for sin Tripp Trapp-stol. Selskapet ble grunnlagt i Ålesund i 1932, men er nå kjøpt opp av det Belgia-baserte investeringsselskapet NXMH.

Ansatte må tas godt vare på

Om lag 110 personer er ansatt i Norge. En av dem er finansdirektør Helge Gausnes. Han startet i Stokke AS i 2001 og har til daglig ansvaret for regnskapsavleggelse og administrativ oppfølging. Han er klar på hvor viktig det er med gode ordninger for alle ansatte.

Få mer informasjon om NHO Pensjon

– Det er viktig med konkurransedyktige betingelser i forbindelse med ansettelser. I tillegg er det svært viktig for oss som arbeidsgiver at våre ansatte blir tatt godt vare på, sier Gausnes.

Når det kommer til pensjon har de siden 2006 hatt NHO Tjenestepensjon, forløperen til NHO Pensjon.

– Grunnen til at vi takket ja til tilbudet i utgangspunktet var at de var det rimeligste og beste i markedet. Det er de fortsatt – og i tillegg har Storebrand alltid hatt gode løsninger på administrasjonssiden. Det er klare argumenter for oss, sier Helge Gausnes.

Når det gjelder løsningene Gausnes snakker om, trekker han frem følgende som spesielt viktig for Stokke AS:
– En god kundeportal. Det vil si en som er enkel å bruke, vanskelig å gjøre feil i og sikker. I tillegg kan de ansatte enkelt gå inn og sjekke hvordan det står til med deres pensjon.

Få et tilbud på NHO Pensjon

Kontakt Storebrand i dag

NHO Pensjon tilpasses alle

Stokke AS er langt fra alene om å benytte seg av pensjonsordningen. Faktisk har over 500 av NHOs medlemsbedrifter valgt å knytte seg til tilbudet siden det ble lansert 1. mai i år, i tillegg til de 2300 som hadde NHO Tjenestepensjon fra før av.

Kristin Diserud Mildal, avdelingsdirektør for pensjon og forsikring i NHO. Fotograf: Moment Studio

Portrett av Kristin Diserud Mildal

– Den gode oppslutningen om ordningen viser at NHO Pensjon er et viktig medlemsgode, som mange av våre medlemsbedrifter setter pris på, sier Kristin Diserud Mildal.

Hun er avdelingsdirektør for pensjon og forsikring i NHO og trekker frem at da de lagde NHO Pensjon var fleksibiliteten spesielt viktig.

– Noe av det vi la vekt på da vi lagde NHO Pensjon var at det skulle kunne passe til både små og store medlemsbedrifter. Det nye tilbudet skal i utgangspunktet passe så godt som alle våre medlemsbedrifter, og vi er svært fornøyd med betingelsene.

Få mer informasjon om NHO Pensjon

Artikkelen er produsert av VG Partnerstudio i samarbeid med NHO og Storebrand. 

Fyll ut skjema og bli kontaktet av Storebrand om NHO Pensjon