1000 billetter revet bort på 3 dager

Billettene røk ut da det ble kjent at podcast-heltene fra Pod Save America skal spille inn podcasten direkte fra Sentrum Scene i januar, etter invitasjon fra NHO. I løpet av kun tre dager var innspillingen fullstendig utsolgt.

#205

Fotograf: Pod Save America

Publisert 15.11.17

Arbeidslivspolitikk

- De som aldri har hørt om Pod Save America, og det er jo tross alt mange av dem, er sikkert overrasket over hvor raskt innspillingen av podcasten ble utsolgt, forteller Peter Markovski, kommunikasjonsdirektør i Næringslivets hovedorganisasjon (NHO).

Det er Jon Favreau (36), Jon Lovett (35) og Tommy Vietor (37) som står bak podcastsuksessen med lyttere over hele verden.

- Mitt inntrykk er at de har en ganske stor og dedikert fanbase i Norge, så jeg var helt overbevist om at vi skulle klare å fylle Sentrum Scene. Men at vi skulle bli utsolgt så raskt, det ble jeg nok litt overrasket over, sier kommunikasjonsdirektøren.

Favreau, Lovett og Vietor har alle tre jobbet i ulike kommunikasjons- og rådgiverstillinger hos Obama under hans presidentperiode.

- De i Norge som har hørt om denne gjengen, kjenner dem først og fremst fra podcastene deres. Min kollega Øyvind, Kristin Skogen Lunds taleskriver og USA-nerd, hadde derfor ideen om at vi også kunne legge til rette for at deres første podcast-innspilling noensinne utenfor USA burde skje nettopp i Norge. Vi synes det er utrolig kult at de sa ja!

Deltar også under Årskonferansen

NHOs Årskonferanse 2018 går av stabelen i Oslo Spektrum 9. januar. Konferansen skal i år handle om verdien av arbeid, og har foredragsholdere som blant annet NHO-sjef Kristin Skogen Lund og de amerikanske programlederne i Pod Save America.

Les mer om NHOs årskonferase

- Årskonferansen i år skal handle om verdien av arbeid - for samfunnet, bedrifter og enkeltmennesker. Denne gjengen har vært på innsiden av amerikansk og internasjonal politikk i lang tid, opplyser Markovski.

- I fjor kommenterte de et presidentvalg som blant annet ble avgjort av den store gruppen med velgere som enten ikke har jobb eller ikke har fått tatt del i USAs velstandsutvikling de siste tiårene. Det er en veldig tydelig illustrasjon på nettopp verdien av arbeid, og er hovedgrunnen til at NHO har invitert dem til Norge og konferansen vår, supplerer han.

Du kan se hele konferansen "Verdien av arbeid" direkte på NHOs Facebookside 9. januar.