• Tone Grindland (42) blir ny regiondirektør for NHO Rogaland. Hun kommer fra stillingen som næringssjef i Stavanger kommune og har tidligere jobbet for Greater Stavanger og Stavangerregionens Europakontor i Brussel og i Rogaland.
  Ny regiondirektør i NHO Rogaland
  25. mai 2018

  Tone Grindland (42) blir ny regiondirektør for NHO Rogaland. Hun kommer fra stillingen som næringssjef i Stavanger kommune og har tidligere jobbet for Greater Stavanger og Stavangerregionens Europakontor i Brussel og i Rogaland.

 • Vi ønsker tilbakemelding på politiske prioriteringer og aktuelle tema fra så mange som mulig av medlemmene våre. Derfor lanserer vi nå NHO medlemspanel.
  Medlemspanel: Bli med å forme NHO!
  23. mai 2018

  Vi ønsker tilbakemelding på politiske prioriteringer og aktuelle tema fra så mange som mulig av medlemmene våre. Derfor lanserer vi nå NHO medlemspanel.

 • Arbeidsgiver kan ikke nedbemanne i en del av virksomheten og oppbemanne i en annen.
 • Stortingets justiskomité går inn for at EUs regler om personopplysninger (den såkalte GDPR) skal gjelde i Norge, slik Regjeringen har foreslått.
  Stortinget sier ja til personvernlov
  16. mai 2018

  Stortingets justiskomité går inn for at EUs regler om personopplysninger (den såkalte GDPR) skal gjelde i Norge, slik Regjeringen har foreslått.

 • - NHO er glad for at fullskalaprosjektet for CO2-håndtering er tilbake på sporet igjen, sier NHO-direktør Ole Erik Almlid. - Nå trengs full fremdrift mot investeringsbeslutning i inneværende stortingsperiode.
  Revidert: - CO2-håndtering tilbake på sporet igjen
  REVIDERT: - 15. mai 2018

  - NHO er glad for at fullskalaprosjektet for CO2-håndtering er tilbake på sporet igjen, sier NHO-direktør Ole Erik Almlid. - Nå trengs full fremdrift mot investeringsbeslutning i inneværende stortingsperiode.

 • - Vi trenger en kraftansamling for å øke kunnskapen om EØS og Europa, sier NHO-direktør Ole Erik Almlid, som tror Regjeringens nye Europa-strategi er et godt utgangspunkt.
  - Europa-arbeidet må trappes opp
  9. mai 2018

  - Vi trenger en kraftansamling for å øke kunnskapen om EØS og Europa, sier NHO-direktør Ole Erik Almlid, som tror Regjeringens nye Europa-strategi er et godt utgangspunkt.

 • NHO-sjef Kristin Skogen Lund skal i høst gjennomføre sjefskurset til Forsvarets høgskole. Viseadm. direktør Ole Erik Almlid vil fungere som NHO-sjef i perioden.
  Skogen Lund tar Forsvarets sjefskurs
  8. mai 2018

  NHO-sjef Kristin Skogen Lund skal i høst gjennomføre sjefskurset til Forsvarets høgskole. Viseadm. direktør Ole Erik Almlid vil fungere som NHO-sjef i perioden.

 • Kunnskapsminister Jan Tore Sanner var positiv til rapporten og til forslaget som ble lagt frem på NHO-konferansen Innovative lærlinger – innovative fagarbeidere.
  Sanner: Viktig rapport til riktig tid
  4. mai 2018

  Kunnskapsminister Jan Tore Sanner var positiv til rapporten og til forslaget som ble lagt frem på NHO-konferansen Innovative lærlinger – innovative fagarbeidere.

 • NY DIGITAL SYKMELDINGSORDNING: Hvordan kan du som arbeidsgiver opprettholde kontroll over refusjon av sykepenger med den nye ordningen? Her får du svar.
 • Nå kan du få advokater og regnskapsførere til å bekrefte at aksjeinnskudd er innbetalt.