Bli med på Workify!

Vil du møte fremtidens medarbeidere?  Ønsker du å bidra til å styrke næringslivets omdømme? Velkommen til jobbmessen 8. og 9. januar!

Takk til elever og rådgivere ved Ullern vgs. for gode innspill til Workify! Foto: Anne Birgitte Hjelseth, NHO

Takk til elever og rådgivere ved Ullern vgs. for gode råd og innspill til Workify. Foto: Anne Birgitte Hjelseth, NHO

Publisert 06.11.17

Oslo og Akershus, Arbeidslivspolitikk

NHOs Årskonferansen 2018 har fått tittelen "Verdien av arbeid". Konferansen skal bidra til kunnskap og debatt om hvordan det private næringslivet bidrar til den norske velferden og sikrer at flest mulig er i arbeid.

- Parallelt med NHOs Årskonferanse, arrangerer vi jobbmessen WorkifyNorges Varemesse på Lillestrøm 8. og 9. januar, sier prosjektleder Tone Knutsen. 

 

#205

Møt fremtidens medarbeidere

- Dette er en unik mulighet til å møte framtidige medarbeidere, kandidater for internships og trainee-stillinger, lærlinger, unge mentorer og kandidater som kan inngå i jobb hos bedriften. I tillegg er du med på å styrke næringslivets omdømme, og motivere flere til å velge de utdanninger som gir nettopp den kompetansen som bedriftene trenger, sier Knutsen.

- Workify skal gi et friskt pust til elever og studenter som står overfor et yrkes- og studievalg. Messen er også relevant for andre grupper som står utenfor arbeidslivet og som ønsker en jobbsjanse. Workify skal ha et moderne uttrykk med nye konsepter som engasjerer deltagerne. Vi håper på minst 20 000 deltakere i løpet av disse to dagene, sier hun. 

Hvordan kan din bedrift bidra?

NHO ønsker å invitere din bedrift til å delta på Workify. Denne arenaen er interessant for bedriftens omdømme og rekruttering, både på kort og lang sikt! Som deltaker på messen kan vi tilby deg følgende:

  • Styrke omdømme blant potensielle arbeidstakere ("employer branding").
  • Tiltrekke relevant kompetanse og arbeidskraft.
  • Profilering med bedriftens logo på Workifys webside.
  • Stand under Workify.

Prisen på denne pakken er fra 20 000 til 35 000 kroner, som kan justeres i forhold til skreddersøm og tilpasning til bedriften.

Vil du bli med? Eller trenger du mer informasjon om stand? Ta kontakt med Varemessen, ved Lisbeth Ølness, telefon 932 205 56.

Kontakt oss

Tone Knutsen

Stabssjef

Strategi og stab

Tone.Knutsen@nho.no
Telefon
23087762