SJØMATNÆRINGEN

Den blå matrevolusjon

Vi tok i bruk havbunnen som ga verden energi. Nå tar vi i bruk vannmassene for å gi verden mer mat. FHL inviterer til seminar 27. januar i Oslo.

Illustrasjonsbilde: FHL

Illustrasjonsbilde: FHL

Publisert 22.12.14

Forskning og innovasjon

Vil du være en del av den blå matrevolusjonen? Er du beslutningstaker eller kan bidra med nyttig kunnskap? Velkommen til seminar i Oslo tirsdag 27. januar 2015. Da inntar sjømatnæringen Litteraturhuset i samarbeid med Tekna.

- Det handler om fremtiden. Hvordan vil vi ta i bruk vannmassene? Mulighetene er enorme, mener direktør for næringsutvikling og samfunnskontakt, Aina Valland i Fiskeri- og havbruksnæringens landsforening (FHL).

Prognosene fra forskerne er godt kjent innen sjømatnæringen. Innen 2050 kan næringen femdobles. Spørsmålet er hvordan det er mulig å realisere dette store potensialet.

- Det er akkurat dette vi ønsker å se nærmere på. Derfor har vi invitert spennende foredragsholdere som kan fortelle mer om hvilke muligheter som ligger der og hva som må til for å nå disse, sier Valland.

For nærmere informasjon og påmelding til arrangementet - Den blå matrevolusjon - se FHLs nettside.