Tre bedrifter kjemper om NHOs Nyskapingspris

Miljøgartneriet i Rogaland, Paneda Dab i Sogn og Fjordane og Eltek i Drammen er de tre finalistene til NHOs Nyskapingspris 2016.

#205

Miljøgartneriet i Rogaland er en av tre finalister til Nyskapingsprisen. Fotograf: Tommy Ellingsen

Publisert 17.10.16

Forskning og innovasjon

Det er tre svært innovative bedrifter, som nå kjemper om NHOs Nyskapingspris:

Paneda Dab
Paneda Dab fra Selje i Sogn og Fjordane er verdensleder på Dab. De er finalist til prisen for deres unike DAB teknologi for store og små kringkastere.

Miljøgartneriet
Miljøgartneriet på Nærbø i Rogaland har blitt et av Nordens mest miljøvennlige gartnerier gjennom samarbeid med Tine. Gartneriet er også et av Nordens største, og satser stor både på grønne produkter og grønn energi.

Eltek
Eltek i Drammen har lansert "Rectiverter", som er et teknologisk gjennombrudd. For første gang har man klart å kunne snu strømretningen inne i produktet.

NHOs Nyskapingspris 2016 deles ut den 20. oktober.

Formålet med NHOs Nyskapingspris er å belønne og skape interesse for nyskaping, innovasjon og etablering av nye bedrifter. Nye ideer er viktig for å skape ny aktivitet og nye arbeidsplasser. NHO mener derfor det er viktig å løfte frem bedrifter som satser på nyskaping.

Prisen deles ut under Oslo Innovation Week på arrangementet Corporate Innovation Day den 20. oktober. Har du ikke meldt deg på, er det fortsatt noen få ledige plasser igjen.

Vinneren blir annonsert på nho.no samme dag.

Kontakt oss

Anniken Tømte

Spesialrådgiver

Kompetanse og innovasjon

anniken.tomte@nho.no
Mobil
91535710
Rune Foshaug

Avdelingsdirektør

Kompetanse og innovasjon

Rune.Foshaug@nho.no
Mobil
95142636