HELSEINDUSTRIKONFERANSEN 2014

Siste innspurt

Helseindustrikonferansen 26. mai er en sentral møteplass for helse-Norge, fra medisin, helse og teknologi. Det er fortsatt plass til etternølere.

Publisert 22.05.14

Forskning og innovasjon

En snau uke før årets utgave av Helseindustrikonferansen går av stabelen er det hele 360 påmeldte. Det er imidlertid fortsatt påmeldingsmuligheter for etternølere.

- Egentlig gikk påmeldingsfristen ut 17. mai, men vi holder fortsatt døra på gløtt for etternølere som vil delta på konferansen, sier prosjektleder Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

En sentral møteplass for helse-Norge
Karita Bekkemellem i Legemiddelindustrien (LMI) er veldig fornøyd med den gode oppslutningen, og legger vekt på at Helseindustrikonferansen er blitt en sentral møteplass for helse-Norge og et sted der de ulike aktørene får diskutert utfordringer både innen helse- og næringsområdet.

- Derfor er det også hyggelig at to tredeler av de påmeldte ønsker å delta på mingling med tapas i etterkant av konferansen. Muligheten til mer uformell dialog bidrar til å styrke nettverket for aktører innen helse- og næringsområdet, sier Bekkemellem.

 Hun er glad for at så mange fra LMIs medlemmer har meldt seg på, men ser gjerne at enda flere melder sin interesse.

- I tillegg til å få høre hvordan politikere og myndigheter tenker om helseindustri, får deltakerne også muligheten til å lære mer om og av de andre aktørene i bransjen. Begge dialoger er like viktige, sier Bekkemellem.

 Helseindustrikonferansen arrangeres i år for fjerde gang.