Industriens møteplass

Industri2014 går av stabelen 18. og 19. september i Bodø. - Dette er den viktigste møteplassen for norsk kraftintensiv industri og relaterte bransjer, sier prosjektleder for konferansen, Jo Eirik Frøise i Norsk Industri. Det er rift om plassene – meld deg på nå.

Du møter blant annet Sveriges tidligere statsminister Göran Persson, statsråd Vidar Helgesen, direktør i Aker Kværner Holding AS, Sylvia Brustad og Kjersti Kleven som bl.a. er styreleder i Norsk Industri og Kleven Maritime.

Publisert 11.08.14

Forskning og innovasjon

- Industri2014 er et samarbeid mellom Norsk Industri, NHO, LO, Nordland Fylkeskommune, Universitetet i Nordland, Alcoa og Mo Industripark AS, noe som gjør denne konferansen unik, sier Frøise.

Spennende foredragsholdere
Du møter blant andre Sveriges tidligere statsminister Göran Persson, statsråd Vidar Helgesen, direktør i Aker Kværner Holding AS, Sylvia Brustad og Kjersti Kleven som bl.a. er styreleder i Norsk Industri og Kleven Maritime. 

Vil samle landets industribedrifter
- I tillegg til at konferansen samler ledere fra mange av landets industribedrifter og bransjer, kommer også politikere fra alle partier - både de i posisjon og de som er i opposisjon, sier regiondirektør i NHO Nordland, Ivar Kristiansen.

- Du får oppleve interessante foredrag og spennende debatter mellom mennesker som alle har til felles; de brenner for industrien og vet at forutsetningen for vår felles velferd er at verdier skapes. Konferansen skal bringe fram kunnskap om industrien og industriens rolle i dagens og fremtidens Norge, sier han.

Industriens rammebetingelser på dagsorden
Industri2014 skal sette industriens rammebetingelser på dagsorden, sier Frøise, og viser til noen av temaene som skal debatteres:

  • Lønnsutvikling, miljø og energi
  • Utdanning og rekruttering i industrien
  • Stabile og konkurransedyktige nettariffer for norsk industri
  • FoU, innovasjon og klima
  • Reindustrialisering – kapitalisering av konkurransefortrinn

 - Vi ber alle industriinteresserte om å melde seg på konferansen nå, her vil det bli kamp om de 400 plassene, sier Frøise.

Kontaktpersoner
Prosjektleder Jo Eirik Frøise, Norsk Industri, telefon 926 08 537
Regiondirektør Ivar Kristiansen, NHO Nordland, telefon 992 44 895